Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Yanlıs teshis uyguluyolar onzaman ya covd kapmıcak olsada hastane ortamlarında kapcak allah korusun🤷🏼‍♀️
Zaten az önce geldim hastaneden.acilden girdim şehir hastanesine kayboldum.bi çıktım covid servisindeyim,tulumlu görevliler.sen burda ne arıyorsun dediler,kayboldum dedim.ama sırtımdan sular süzüldü panikten.hemen ilk merdivenden kaçtım.

Zaten az önce geldim hastaneden.acilden girdim şehir hastanesine kayboldum.bi çıktım covid servisindeyim,tulumlu görevliler.sen burda ne arıyorsun dediler,kayboldum dedim.ama sırtımdan sular süzüldü panikten.hemen ilk merdivenden kaçtım.
Şehir hastanesinş hic sevmıyorum bende ya ne zaman gittiysem kayboldum labirent gibi cidden gıcıgıma gidiyor orası

Herkese Hayırlı Akşamlar :KK200: :KK68:
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık :KK68:
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile @alsem kendisini tebrik ediyoruz.:KK200::KK68::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2.miz 17 Numaralı An ile Nevreste Nevreste :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
@alsem ve Nevreste Nevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor:KK9::KK9::KK9:

1.miz 2 numaralı An ile @H M :sampiyon::KK36::KK200::rolleyes: Tebrikler :KK200:
2.miz 1 numaralı An ile D Dediyy :sampiyon::KK68::KK200::rolleyes: Tebrikler :KK200:
3.müz 12 numaralı An ile @alimiyon :KK9::sampiyon::KK68::KK9: veya 14 numaralı An ile ASSOSyal ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::sampiyon:

Bol şans diliyorum:KK200::KK68::rolleyes::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Noluyo burda :skandal: :oops:

Crp 230
Sedimantasyon 120
Başka da görünürde bişey yok vallaji anlamadım nevoşum,verilen ilacın haddi hesabı yok :KK43:
Yatırdığımız gün daha iyiydi şimdi yürüyemiyor,konuşamıyor :KK43:
Allah tez zamanda şifa versin abla🙏

X