Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Neden beni görmüyoooon bana seslenmiyooonn hani tanıstıgımızın ertesi günü yanıma gelcektin
Hemşom affet
Babam hastanede 1 haftadır.önce izmir yolu sevgideydik,1 gün eve çıktık bugün yine şehir hastanesine yatırdık
İnan giriyorum ama aradaki bir kaç mesaja bakıp çıkıyorum.

Hemşom affet
Babam hastanede 1 haftadır.önce izmir yolu sevgideydik,1 gün eve çıktık bugün yine şehir hastanesine yatırdık
İnan giriyorum ama aradaki bir kaç mesaja bakıp çıkıyorum.
Evet gordum hasta oldugunu yazmıssın gecmıs olsun cok tez zamanda şifa bulsun inşallahta bızde bulusalım

Sağol canım benim ama pek geçecek gibi durmuyor,hergün daha kötüye gidiyor adama 5.covid testini yaptılar yine negatif çıktı
Yanlıs teshis uyguluyolar onzaman ya covd kapmıcak olsada hastane ortamlarında kapcak allah korusun

Evet gordum hasta oldugunu yazmıssın gecmıs olsun cok tez zamanda şifa bulsun inşallahta bızde bulusalım
Amiiinnnn hemşom,inşallah
Geçen seninle manon konuştuk ya,hastanede aklıma düştü gece gece.hemen baktım yemek sepetinde var söyledim hastaneye getirdiler,manyak karı demişlerdir

Amiiinnnn hemşom,inşallah
Geçen seninle manon konuştuk ya,hastanede aklıma düştü gece gece.hemen baktım yemek sepetinde var söyledim hastaneye getirdiler,manyak karı demişlerdir
Ahahah ayneeen pakete cıkıyolar iyi yapmıssın bosver bi manın herseyı unutturur

Crp 230
Sedimantasyon 120
Başka da görünürde bişey yok vallaji anlamadım nevoşum,verilen ilacın haddi hesabı yok
Yatırdığımız gün daha iyiydi şimdi yürüyemiyor,konuşamıyor
İlaçlar yuzunden oyle oluyor hemsom agır geldıgı için bıtaraf duzelırken dıger taraf bozuluyor bıde bobrekler cok etkılenıyor bıraz toparlasa ilaçlar azalsa normale doner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…