Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Neden beni görmüyoooon bana seslenmiyooonn hani tanıstıgımızın ertesi günü yanıma gelcektin🤪🤪
Hemşom affet 🥰
Babam hastanede 1 haftadır.önce izmir yolu sevgideydik,1 gün eve çıktık bugün yine şehir hastanesine yatırdık :KK43:
İnan giriyorum ama aradaki bir kaç mesaja bakıp çıkıyorum.

Hemşom affet 🥰
Babam hastanede 1 haftadır.önce izmir yolu sevgideydik,1 gün eve çıktık bugün yine şehir hastanesine yatırdık :KK43:
İnan giriyorum ama aradaki bir kaç mesaja bakıp çıkıyorum.
Evet gordum hasta oldugunu yazmıssın gecmıs olsun cok tez zamanda şifa bulsun inşallahta bızde bulusalım😇😇

Sağol canım benim ama pek geçecek gibi durmuyor,hergün daha kötüye gidiyor :KK43: adama 5.covid testini yaptılar yine negatif çıktı
Yanlıs teshis uyguluyolar onzaman ya covd kapmıcak olsada hastane ortamlarında kapcak allah korusun🤷🏼‍♀️

Evet gordum hasta oldugunu yazmıssın gecmıs olsun cok tez zamanda şifa bulsun inşallahta bızde bulusalım😇😇
Amiiinnnn hemşom,inşallah 😍
Geçen seninle manon konuştuk ya,hastanede aklıma düştü gece gece.hemen baktım yemek sepetinde var 😋 söyledim hastaneye getirdiler,manyak karı demişlerdir :KK70:

Amiiinnnn hemşom,inşallah 😍
Geçen seninle manon konuştuk ya,hastanede aklıma düştü gece gece.hemen baktım yemek sepetinde var 😋 söyledim hastaneye getirdiler,manyak karı demişlerdir :KK70:
Ahahah ayneeen pakete cıkıyolar iyi yapmıssın bosver bi manın herseyı unutturur🥰🥰🤗

20210225_114634~2.jpg

İnan bunlat yarısı bile değil :KK43: hepsini aynı anda veriyorlar

Crp 230
Sedimantasyon 120
Başka da görünürde bişey yok vallaji anlamadım nevoşum,verilen ilacın haddi hesabı yok :KK43:
Yatırdığımız gün daha iyiydi şimdi yürüyemiyor,konuşamıyor :KK43:
İlaçlar yuzunden oyle oluyor hemsom agır geldıgı için bıtaraf duzelırken dıger taraf bozuluyor bıde bobrekler cok etkılenıyor bıraz toparlasa ilaçlar azalsa normale doner inşallah🤲🏻

X