- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Eltine söyle o alsınSattım ablağğğğğ yedim p paraları bana acımıyorsan evdeki cocuklarıma acı ablağğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltine söyle o alsınSattım ablağğğğğ yedim p paraları bana acımıyorsan evdeki cocuklarıma acı ablağğğğğ
Tamam seviyorum tamamBeni çok sevıyosun dimiii ben senş sevıyorum cunkuu
Yanlışlıkla yersem bile parmağımı boğazıma kadar gecirir kusarım o peyniriEltine söyle o alsın
O kadar yaniYanlışlıkla yersem bile parmağımı boğazıma kadar gecirir kusarım o peyniri
Sevinirim kiTamam seviyorum tamam
Buyur hemşom,öpeyimElalis hemşoo
Neden beni görmüyoooon bana seslenmiyooonn hani tanıstıgımızın ertesi günü yanıma gelcektinBuyur hemşom,öpeyim
Hemşom affetNeden beni görmüyoooon bana seslenmiyooonn hani tanıstıgımızın ertesi günü yanıma gelcektin
Evet gordum hasta oldugunu yazmıssın gecmıs olsun cok tez zamanda şifa bulsun inşallahta bızde bulusalımHemşom affet
Babam hastanede 1 haftadır.önce izmir yolu sevgideydik,1 gün eve çıktık bugün yine şehir hastanesine yatırdık
İnan giriyorum ama aradaki bir kaç mesaja bakıp çıkıyorum.
Geçmiş olsun canımHemşom affet
Babam hastanede 1 haftadır.önce izmir yolu sevgideydik,1 gün eve çıktık bugün yine şehir hastanesine yatırdık
İnan giriyorum ama aradaki bir kaç mesaja bakıp çıkıyorum.
Sağol canım benim ama pek geçecek gibi durmuyor,hergün daha kötüye gidiyor adama 5.covid testini yaptılar yine negatif çıktıGeçmiş olsun canım
Sebebini bulamıyorlar mıSağol canım benim ama pek geçecek gibi durmuyor,hergün daha kötüye gidiyor adama 5.covid testini yaptılar yine negatif çıktı
Yanlıs teshis uyguluyolar onzaman ya covd kapmıcak olsada hastane ortamlarında kapcak allah korusunSağol canım benim ama pek geçecek gibi durmuyor,hergün daha kötüye gidiyor adama 5.covid testini yaptılar yine negatif çıktı
Amiiinnnn hemşom,inşallahEvet gordum hasta oldugunu yazmıssın gecmıs olsun cok tez zamanda şifa bulsun inşallahta bızde bulusalım
Crp 230Sebebini bulamıyorlar mı
Ahahah ayneeen pakete cıkıyolar iyi yapmıssın bosver bi manın herseyı unuttururAmiiinnnn hemşom,inşallah
Geçen seninle manon konuştuk ya,hastanede aklıma düştü gece gece.hemen baktım yemek sepetinde var söyledim hastaneye getirdiler,manyak karı demişlerdir
Rabbim şifa versinCrp 230
Sedimantasyon 120
Başka da görünürde bişey yok vallaji anlamadım nevoşum,verilen ilacın haddi hesabı yok
Yatırdığımız gün daha iyiydi şimdi yürüyemiyor,konuşamıyor
İlaçlar yuzunden oyle oluyor hemsom agır geldıgı için bıtaraf duzelırken dıger taraf bozuluyor bıde bobrekler cok etkılenıyor bıraz toparlasa ilaçlar azalsa normale doner inşallahCrp 230
Sedimantasyon 120
Başka da görünürde bişey yok vallaji anlamadım nevoşum,verilen ilacın haddi hesabı yok
Yatırdığımız gün daha iyiydi şimdi yürüyemiyor,konuşamıyor
Kıyamam yaaEki Görüntüle 2793953
İnan bunlat yarısı bile değil hepsini aynı anda veriyorlar