• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Daha iyi canım 💖Ateşi henüz tamamen düşmedi.Pek bir şeyde yemiyor.Ama başk bir şey yok.
Sağol canım görmedim mi yoksa😏💓🌹
Kanında enfeksiyon var herhalde. Düşmeyen ateş genelde öyle oluyor. İnşallah daha iyi olur.

Görmemiş olabilirsin 🥰 bildirim karmaşası

Aynen öyle oldu 😌kolaydı ama. Digeri gibi ayrıntılı foto hazırlığı yoktu :)
Benim için sımırlıydı bazıları için daha verimliydi mesela onu görmüş olduk 🤷‍♀️ dediğin gibi ayrıntılı foto çekme yoktu o açıdan güzeldi 🤗

Kanında enfeksiyon var herhalde. Düşmeyen ateş genelde öyle oluyor. İnşallah daha iyi olur.

Görmemiş olabilirsin 🥰 bildirim karmaşası
Aynen canım ama çok ağırlaşmazsa doktora götürmem.
Öyle canım arada çok oluyor,kaçıyor🤩

Aynen canım ama çok ağırlaşmazsa doktora götürmem.
Öyle canım arada çok oluyor,kaçıyor🤩
Doktor da bişey yapmıyor ki 😒 serum tak gönder. Bogaz enfeksiyonu da ateş yapıyor. Boğazında batma varmıymış paşanın 😕

Doktor da bişey yapmıyor ki 😒 serum tak gönder. Bogaz enfeksiyonu da ateş yapıyor. Boğazında batma varmıymış paşanın 😕
Öksürük,hapşırık,burun akıntısı yok.
Ateş,halsizlik ve iştahsızlık var sadece🤷🏼‍♀️

Benim için sımırlıydı bazıları için daha verimliydi mesela onu görmüş olduk 🤷‍♀️ dediğin gibi ayrıntılı foto çekme yoktu o açıdan güzeldi 🤗
Senin sunumun güzel. Bu son yaptığın da çok güzel cidden. İnsan bir fikirde tıkanıyor. Yoksa tabaklar güzel çıkıyor 😍

Back