- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Gunaydin uykucu şirinYok vallahi uyumuşum
Günaydın canım nasılsınGunaydin uykucu şirin
Iyiyom canim sen nasilsin eylule kahvalti hazirliyorumGünaydın canım nasılsın
Bende iyiyim canım kalktık kızın dersi için bizde .Iyiyom canim sen nasilsin eylule kahvalti hazirliyorum
Ama öyle olması gerekiyor canım .İnşallah rast gitsin su gibi akıp gitsin işlerin sorun çıkmadanÖfff. Doktorumu aradım ilaçlar dün bitti, artık geleyim de şu spiral çıksın diye. İlla adet olacaksın diyor hemşire. Kardeşim, babamın yanında çalışmıyorum ki ben de zırt pırt izin alayım. Bu hafta çalışmazken ne güzel gidenilseydim keşke Bana dua edin de hemen bugün adet olayım
Sagol canimBende iyiyim canım kalktık kızın dersi için bizde .
Afiyet olsun kuzuya
İnşallah kuzu yaaa. içim bulanıyor artık kan görmekten.Ama öyle olması gerekiyor canım .İnşallah rast gitsin su gibi akıp gitsin işlerin sorun çıkmadan
Bunların hepsi seni mutluluğa götüren bir basamak inşallahsonuca odaklan sen kuzum.İnşallah kuzu yaaa. içim bulanıyor artık kan görmekten.
Amin canım aminBunların hepsi seni mutluluğa götüren bir basamak inşallahsonuca odaklan sen kuzum.
Yorucu evet ama mukafatlari güzel olsun
İyiyim kukrimm cok şükür daha iyiyim sen nasılsın pekiiOriana canım sen nasılsın
Diğer tarafa yazdım ya ondan minnoşumHanimKelesimiGetir abla artık herkes burda
Bende kaçırma istedim tamam ozaman ablacımDiğer tarafa yazdım ya ondan minnoşum
Ooh sevindim kuzum hep iyi olBende iyiyim canım benimİyiyim kukrimm cok şükür daha iyiyim sen nasılsın pekii
Dünde açıktı sayfa zatenBende kaçırma istedim tamam ozaman ablacım