- 8 Haziran 2013
- 56.122
- 149.031
En son balkona çıkacaktım. Nasip olmadı. Hafta bittiTeşekkür ederim mavişim evet mesela fikir olarak zorlandım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son balkona çıkacaktım. Nasip olmadı. Hafta bittiTeşekkür ederim mavişim evet mesela fikir olarak zorlandım bende
Balkonada çıkmayı ver havalar soğuk zatenEn son balkona çıkacaktım. Nasip olmadı. Hafta bitti
Pınar 1 ay daha sürseEn son balkona çıkacaktım. Nasip olmadı. Hafta bitti
Yine 3 ten yazıyorlarBalkonada çıkmayı ver havalar soğuk zaten
Bütün odaları gezerdim. Mutfak Çocuk odası yatak odası ve oturma odası sonuçta hepsi ayrı bir fikirPınar 1 ay daha sürse
Ufkumuz açıldıBütün odaları gezerdim. Mutfak Çocuk odası yatak odası ve oturma odası sonuçta hepsi ayrı bir fikir
Bildirime gidiyorum ne yapıymYine 3 ten yazıyorlar
Karantina da bu kadar olurUfkumuz açıldı
Ya mevsimde yanlış.1-2 ay sonra olsa dışarı çıkar neler neler yapardıkKarantina da bu kadar olur
Karda sunumlar yıktı ortalığı. Bahar olsaydı dediğin gibi çok güzel sunumlar gelirdiYa mevsimde yanlış.1-2 ay sonra olsa dışarı çıkar neler neler yapardık
Çiçekler falan şahane sunumlar yapılırdıKarda sunumlar yıktı ortalığı. Bahar olsaydı dediğin gibi çok güzel sunumlar gelirdi
GünaydınGünaydınlar herkesee
Yok vallahi uyumuşumKesin yan tarafa geçtin Kukrim