- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
ben yaptim diyo halaa inanmiyo çocukGözüyle görse belki inanırŞu kadar güvenen biri olmadi be hayatimizda
Evet ,karisini 10 sene önce öldüren adam var da,10 sene sonra ortaya çıkmış,adamın oğlu babam yapmaz deyip geziyor halaGenemi müge yoksa
Kemalim yapmazEvet ,karisini 10 sene önce öldüren adam var da,10 sene sonra ortaya çıkmış,adamın oğlu babam yapmaz deyip geziyor hala
Ben birini öldürdüm desem bana herkes inanır, demek ki güveniyorlar hemsomben yaptim diyo halaa inanmiyo çocuk
Kimse guvenmiyomu simdi bize hemsom
Tamam sen ortadan bazilarini kaldir hemsom ozamanBen birini öldürdüm desem bana herkes inanır, demek ki güveniyorlar hemsom
Listede var bir kac kisi hemsomTamam sen ortadan bazilarini kaldir hemsom ozaman
Olmuş ama hala koruyor
Ne bağlı evlatmış, gerçi anneye vereceği sevgiyi de babaya vermis,ondan herhaldeOlmuş ama hala koruyor
Ayyy benimkinleride el degmiskenListede var bir kac kisi hemsom
Dün savcının odasında görüşmüş babasıyla. Osman “ben öldürdüm” demiş, o zamana kadar inanmamış Barış kimselereEvet ,karisini 10 sene önce öldüren adam var da,10 sene sonra ortaya çıkmış,adamın oğlu babam yapmaz deyip geziyor hala
Birde 10 sene sonra çıkıyor ortayaEvet ,karisini 10 sene önce öldüren adam var da,10 sene sonra ortaya çıkmış,adamın oğlu babam yapmaz deyip geziyor hala
Kadin kacti demisler,meğer adam öldürmüşBirde 10 sene sonra çıkıyor ortaya
Benimkinleride halletcek ablacimVallahamı
Öyle ketumdu ki adam, hiç belli etmemiş onca seneBirde 10 sene sonra çıkıyor ortaya
KesinlikleVallahamı
Ozelden bana yazınBenimkinleride halletcek ablacim
Bendede vardıKesinlikle
Gerci hapse girmeye de değmez bunlar içinBendede vardı