Yasmincan çok geçmiş olsun kp için, ah o panik hâli çok zor kimseye yaşatmasın ınş rabbimAma işte seve seve kullanıyorsun bizim durumumuzda olunca
Eşim halimi gördükçe, iğneye götürmek istemiyordu. Sanki o çekiyor acısını
Annem Halime ağlıyordu
İnşallah herşey yoluna girecek buda geçti diyeceksin elbette kolay değil ama geçicek ❤ya asıl amacı, rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlamak ama ben kestaneyi çizdirdim diye doktor "rahmi bozduk, şimdi düzeltmemiz lazım" dedi. östrojenle birlikte bunu verdi.
Aleyküm selam canımSelamun aleyküm güllerim bülbüllerim
Alış alışya asıl amacı, rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlamak ama ben kestaneyi çizdirdim diye doktor "rahmi bozduk, şimdi düzeltmemiz lazım" dedi. östrojenle birlikte bunu verdi.
Kim trip atiyoUygun olanı bulmuş
İyi canım, hastaneye gittiler.Yasmincan çok geçmiş olsun kp için, ah o panik hâli çok zor kimseye yaşatmasın ınş rabbimşimdi daha iyidir ınş
Allah yardımcısı olsun inş canım yasiİyi canım, hastaneye gittiler.
Rabbim şifa versin. İnşallah ameliyatı kolaylıkla geçer,sağlığına kavuşurKızlar yarın sabah teyzem ameliyat olacak riski çok
Benden küçük yaş olarak
20 gündür hastanede beyin ameliyatı
Çok şükür Fridam, sen nasılsın?Herkes iyi mi herşey yolunda mısağlık sıhhat huzur mutluluk
eşim de ben ameliyattan çıkınca bana "tüp müp bilmem, hastane işimiz bitti. ben seni bir daha böyle görmeye dayanamam" deyip hüngür hüngür ağlamıştıAma işte seve seve kullanıyorsun bizim durumumuzda olunca
Eşim halimi gördükçe, iğneye götürmek istemiyordu. Sanki o çekiyor acısını
Annem Halime ağlıyordu
amin elifim, inşallahalsem ayşecan kuzum, allah çok büyük bu yaşadıklarının mükafatını elbet verecek sana sabrın sonu selamettir herşey güzel olacak az kaldı
geçecek kuzum, insan neler atlatmıyor kiİnşallah herşey yoluna girecek buda geçti diyeceksin elbette kolay değil ama geçicek ❤
aman bu 3. kullanışım ama diğerleri günde 1'di, gece yatarken alıp mis gibi uyuyordumAlış alış
İnşallah canım, aşı İçin gitti, sabahki rahatsızlığı İçin de doktorlara görünecekAllah yardımcısı olsun inş canım yasi
Allaha şükürler olsun bugunumuze yasicim, sağlığımız yerinde sıkıntı yok stabil hayat devamkeÇok şükür Fridam, sen nasılsın?
Valla benimki de aynı şeyi söylüyordu. Bende lafı yapıştırıyordumeşim de ben ameliyattan çıkınca bana "tüp müp bilmem, hastane işimiz bitti. ben seni bir daha böyle görmeye dayanamam" deyip hüngür hüngür ağlamıştı
amin elifim, inşallah
geçecek kuzum, insan neler atlatmıyor ki
aman bu 3. kullanışım ama diğerleri günde 1'di, gece yatarken alıp mis gibi uyuyordum
Böyle bir rahatsızlığın üstüne aşı yapılması uygun olur mu kiİnşallah canım, aşı İçin gitti, sabahki rahatsızlığı İçin de doktorlara görünecek
SürprizNeler var acaba çok merak ettik
Bu günümüzede şükür canım benim sen nasılsınHerkes iyi mi herşey yolunda mısağlık sıhhat huzur mutluluk
Kim olabilirKim trip atiyo
Enişte yanında canım, o bilirBöyle bir rahatsızlığın üstüne aşı yapılması uygun olur mu ki