Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
aşkım, çok sallanıyorum. sürekli uyuma hali var ama en kötüsü de gözüm kararıyor. bayılacak gibi olup oturuyorum. daha da 7 gün var ilacın bitmesine :KK43:
Geçmiş olsun canım zor işler işte rabbim çektiklerine versin inşallah 🤲
Kızlar yarın sabah teyzem ameliyat olacak riski çok
Benden küçük yaş olarak
20 gündür hastanede beyin ameliyatı :dua:
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sağ salim atlatır inşallah 🙏🙏

C2A2E1AC-631F-468D-B753-328C702DE379.jpeg

Haftaya mı kontrolün 🤔
yok bi tanem. 22 şubatta ilaçlar bitecek. bittikten sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım. adetin 2. ya da 3. günü spirali çıkartmaya gideceğim. muhtemelen martın ilk haftası olur gibime geliyor. sen kullandın mı progestan?
Geçmiş olsun canım zor işler işte rabbim çektiklerine versin inşallah 🤲
amin tatlım yaaa. Allahım görsün bu çektiklerimizi de daha fazla aratmasın artık. yasoya da sordum sana da sorayım, sen de kullandın mı progestan?

yok bi tanem. 22 şubatta ilaçlar bitecek. bittikten sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım. adetin 2. ya da 3. günü spirali çıkartmaya gideceğim. muhtemelen martın ilk haftası olur gibime geliyor. sen kullandın mı progestan?

amin tatlım yaaa. Allahım görsün bu çektiklerimizi de daha fazla aratmasın artık. yasoya da sordum sana da sorayım, sen de kullandın mı progestan?
Amin inşallah canım benim 🤲😘 yok kuzum kullanmadım hiç çok duydum ama.

İğnesini kullandım ben, düşük yapıyorum diye. Ama o çok fena, yürüyemiyorsun, yatamıyorsun 🙈
Gavranım öbek öbek yumruk gibi şişmişti👀
Dönemiyordum yatakta, her yerim yastık doluydu 🤣🤣

X