Kız yorumlarda ayakların sana ait olduğu gibi biseyler okudum ordan sandımNasıl ben zannettin peripikniği de Canfeb dedin ya
Beneneeeeeee ceeeeek abla beneeeneeeUlen peri
Beni yerimden kaldırcan
AynenBi pudra oluyor, bir pembe
Kız yorumlarda ayakların sana ait olduğu gibi biseyler okudum ordan sandım,sonracima canfeb genelde bahçede yapar sunumları zalımin kizi oyuzden diğerinide canfeb sandım
Perdeyi de daha yakından çeksinBeneneeeeeee ceeeeek abla beneeeneee
Canfeb fasulye katılmıyorKız yorumlarda ayakların sana ait olduğu gibi biseyler okudum ordan sandım,sonracima canfeb genelde bahçede yapar sunumları zalımin kizi oyuzden diğerinide canfeb sandım
Kiz onu ben yazmadım ki iyimisin
O ayakları nerde olsa tanırım cano bu yazmıştın yaa orda koptum
Bulurum bakKiz onu ben yazmadım ki iyimisin
Kaldır bize neŞuan ispatlayamam eşim uyuyomuş orda
Büyüt bacım öyle bak napcan ilmeklerinimi saycan perdeninPerdeyi de daha yakından çeksin
Hadiyaaa ama haksizmiyim abla benzemiyomu canfebin tarzaCanfeb fasulye katılmıyor
Abimin kedisi tam 7 tane doğurdu dünYaaa ölürüm de ölürüm, çok tatlı maşallahbenim yerime çok öpün, hatta yatin benim yerime
Biz cancanlar öyle seviyoz belkiBüyüt bacım öyle bak napcan ilmeklerinimi saycan perdenin
Hadiyaaa ama haksizmiyim abla benzemiyomu canfebin tarza
Yani park bahçe olunca benziyorBüyüt bacım öyle bak napcan ilmeklerinimi saycan perdenin
Ben inanmadımNevoş yaaaaaaa
Beyazcılar ne demiş, haber var mı?Yani park bahçe olunca benziyor
Ama işte ben bu yarışta tanınmamak için farklı olmayı tercih edenlerdenim
Merak ettim allasen bul hemen at ama azsonra bitcek netBulurum bakÖyle bişey yazdın
Ya ilmek kaçtıysaBüyüt bacım öyle bak napcan ilmeklerinimi saycan perdenin
Yarın akşam öğreneceksin, sabırMerak ettim allasen bul hemen at ama azsonra bitcek net