- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
1 2 saat sürer bulmam. Paket yenilenince atsamMerak ettim allasen bul hemen at ama azsonra bitcek net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 2 saat sürer bulmam. Paket yenilenince atsamMerak ettim allasen bul hemen at ama azsonra bitcek net
Sormadım aracıya ama beğenmişlerdir.Beyazcılar ne demiş, haber var mı?
Ben kedi asigiyim, aşırı severim hele uyuması mir mir, beni benden aliyoAbimin kedisi tam 7 tane doğurdu dün
Sütten kesilince biri benim kızıma kardeş gelecek zaten beraber uyuyoruz gece bizimkiyle alt alta üst üste :)
Valla hiç tanımadım seni hoş katildigina inanmamıştım daYani park bahçe olunca benziyor
Ama işte ben bu yarışta tanınmamak için farklı olmayı tercih edenlerdenim
Benimkini yollamasaydın rezil olurdukSormadım aracıya ama beğenmişlerdir.
Kahvaltıyı bile beğendiler.
Ben oylama başlamadan birinizin fotoğrafı yolladım. Çok iyi denildi
O mırlaması kesilmesin diye kolum kangren olana kadar kıpırdamıyorum gece uyurken :)Ben kedi asigiyim, aşırı severim hele uyuması mir mir, beni benden aliyo
Elos abla becerikli allar pullar o ilmeği işler ama Cidde. Hoş duruyoYa ilmek kaçtıysa
Amacım oydu zatenYani bununla çok eğleniyorum.Valla hiç tanımadım seni hoş katildigina inanmamıştım da
Pikniği yollamıştırBenimkini yollamasaydın rezil olurduk
Yolladım birini işteBenimkini yollamasaydın rezil olurduk
Çok aşk, başka bişey o ,o duygu acayipO mırlaması kesilmesin diye kolum kangren olana kadar kıpırdamıyorum gece uyurken :)
Aşk onlar aşşşkkkkkkk
MantıklıPikniği yollamıştır
4.bende öyle yapcam yani insallah abla tanimasin kimseAmacım oydu zatenYani bununla çok eğleniyorum.
Aynen canım tarzınızı değiştirin4.bende öyle yapcam yani insallah abla tanimasin kimse
Aman ha son iki hafta adamlar görüşmeyi neyim kesmesin sonraYolladım birini işte
Anlaşma 1 aylık canımAman ha son iki hafta adamlar görüşmeyi neyim kesmesin sonra
Kiraz koyma peris özellikle4.bende öyle yapcam yani insallah abla tanimasin kimse
TamamdırAynen canım tarzınızı değiştirin
Ya bi daha gelmezlerse nevoş mazallahAnlaşma 1 aylık canım
Kokoş olalımTamamdır