Yardımlaşma fikir alma oluyor eden eder benceSadece sordum yardim alabiliyomuyuz diye bukadar kotu bisey demedimki ben
Ben hiçbir şey anlamadım keşke söylemeseydim :/Bence konu sacma yerlere geldi kimseye demedim bisey ben arkadaslar yapmayin yani
Tamam yani bende bunu sordum seni ne kotuledim nede laf söyledimEvet burada çoğu özelden birbirine yardım ediyor:)
Ben zaten isteyen herkese yardım ediyorum:)
Simdi tadını çıkarın cancagizimDoğrudur cancağzım.
Normalde bizim burda da böyle yağmazdı, dibimizdeki tepelerde yollar kapanır, buz tutar, bizde kar olmazdı
Tamam iste bunu sordum ben yani yapabilirmiyiz dedimYardımlaşma fikir alma oluyor eden eder bence
Bence konu sacma yerlere geldi kimseye demedim bisey ben arkadaslar yapmayin yani
Yok canim ben neden kizayimtamam kızma hemen
Bozulacak tek kişi benim:)Hevesim kursağıma takıldı:)tamam kızma hemen
Sen neden bozuluyosunki ben sana neden yardim aldin yada bana neden yardimci olmadin demedimki yardim alabilirmiyiz dedim bunun senle ne ilgisi var sunumu guzel olan birisinden diyorum kusura bakma ciddenBozulacak tek kişi benim:)Hevesim kursağıma takıldı:)
Ben biraz çıkayım en iyisi, görüşürüz:)
Nevreste yapma lütfen. Senin de hakkın. Bunca zaman sponsor olan hiç bir yarışmaya katılmadın. O kadar emek veriyorsun. Sonuna kadar hak ediyorsun. Tebrik ederim canımBozulacak tek kişi benim:)Hevesim kursağıma takıldı:)
Ben biraz çıkayım en iyisi, görüşürüz:)
Benim kocadan fırsat kalırsaSimdi tadını çıkarın cancagizim
Ne oldu ki şimdi
Cani sikiliyor zaarBenim kocadan fırsat kalırsadakika başı dürtülüyorum, bak bak diye
Yapılabilire getirilmiş canım.Tamam iste bunu sordum ben yani yapabilirmiyiz dedim