Yok sunum bana ait kimseye sormuyorum.Ama yazı için ekleme yaptım:)Ben boş durmuyorum sürekli araştırma yapıyorum.Dut diye sonra düzelttim:)Olabilir canim oylesine sordum sunumu iyi olan birindende yardim alabilirizmi demeye getiriyorum sadece
Gel aretimBen de anlamadım asko
Burada öyle güzel yağıyor ki, döne dönePazar gelmedi canim
Gel aretim
Kardan kurtulursam dogru yolu bulcam insallah rezidans bakmaya gitcem biaraKardeşlerde cantik,DownTownda rezidanssozler 2 oldu
Burda hiç cmBurada öyle güzel yağıyor ki, döne döne
40cm olmuştur
Ara kat evetKardan kurtulursam dogru yolu bulcam insallah rezidans bakmaya gitcem biara
Seni demiyorum ben canimyaaa sen beni yanlis anliyosun anlatamıyorum benYok sunum bana ait kimseye sormuyorum.Ama yazı için ekleme yaptım:)Ben boş durmuyorum sürekli araştırma yapıyorum.Dut diye sonra düzelttim:)
Yani bunu neden sordun çok merak ettim:)
Ben Kartepe kayak merkezinin eteğinde sayılırım cancağzım, ondan bu kadar kar var sanırımBurda hiç cm
Hayır sana da arada yardım ediyorum ondan bilmemene şaşırdım:)Seni demiyorum ben canimyaaa sen beni yanlis anliyosun anlatamıyorum ben
Sunum hakkında iyi olan birinden yardım alabilir miyiz? Diye sordun değil mi?Seni demiyorum ben canimyaaa sen beni yanlis anliyosun anlatamıyorum ben
Olabilir cancagizim,benim merkez diye tutmadı bu sefer :)Ben Kartepe kayak merkezinin eteğinde sayılırım cancağzım, ondan bu kadar kar var sanırım
Yaaa canim sana ben bisey demiyorum zaten sen yardim edeceksinHayır sana da arada yardım ediyorum ondan bilmemene şaşırdım:)
Bende bunu bilmemesine şaşırıyorum.Sunum hakkında iyi olan birinden yardım alabilir miyiz? Diye sordun değil mi?
Iste bunu anlatmaya çalışıyorum ama neyseSunum hakkında iyi olan birinden yardım alabilir miyiz? Diye sordun değil mi?
Doğrudur cancağzım.Olabilir cancagizim,benim merkez diye tutmadı bu sefer :)
Bana mı diyorsunYaaa canim sana ben bisey demiyorum zaten sen yardim edeceksin
Sadece sordum yardim alabiliyomuyuz diye bukadar kotu bisey demedimki benBende bunu bilmemesine şaşırıyorum.
Ben kimseden sunum için yardım almıyorum ama yardım ettiklerim oluyor:)
Bunu da Filiz biliyor ona şaşırıyorum:)
Bence konu sacma yerlere geldi kimseye demedim bisey ben arkadaslar yapmayin yaniBana mı diyorsun
Evet burada çoğu özelden birbirine yardım ediyor:)Sadece sordum yardim alabiliyomuyuz diye bukadar kotu bisey demedimki ben