Asla ablacım dilim yandıSağol canım benimAyyy sen ne güzel oldun böyle bence bu nickini asla bırakma
Sağol canım dün öğleden sonra birden ateşi çıktı ve huysuzlaştı,yemekte yemiyor:/Geçmiş olsun nevoşumnesi var?
Bana sorma bak arkadaşlara sor onlarda yardım etsinTamam abla dikkat etcem bu sefer
Sen kim bunları yapmak kimNeden demiyorsun ki ben yaptım işte
Geçmiş olsunAsla ablacım dilim yandı❤
Kıyamam ben ona. çok da yakışıklı. Nazar mı değdi naptıSağol canım dün öğleden sonra birden ateşi çıktı ve huysuzlaştı,yemekte yemiyor:/
Sağol canım
Geçmişler olsun canım benimAteş ve halsizlik var bir şey yediremiyorum.Yani umarım öyledir:/
Sağol canım
İnşaallah canım başka bir şey olmasında:)Bu sefer kocamı kapıya koyarımBiran önce iyileşir umarım
Sor bak kim verdi gazı evvayaSağol canım benimAyyy sen ne güzel oldun böyle bence bu nickini asla bırakma
Özel bölme yaptırn olmazsa. Orda yaşasınİnşaallah canım başka bir şey olmasında:)Bu sefer kocamı kapıya koyarım
Sağol canım olabilir:)Kıyamam ben ona. çok da yakışıklı. Nazar mı değdi naptı
Çok iyi olmuş ablamSor bak kim verdi gazı evvaya
Kızlar nasıllar ateş filan yoktur umarım.İnşaallah canım başka bir şey olmasında:)Bu sefer kocamı kapıya koyarım
Yok direk annesinin evineÖzel bölme yaptırn olmazsa. Orda yaşasın
Tamam ablaBana sorma bak arkadaşlara sor onlarda yardım etsin
Yok ablam onlarda sıkıntı yok:)Kızlar nasıllar ateş filan yoktur umarım.
Sağol canımGeçmişler olsun canım benim
Onlarada bulaştırırYok direk annesinin evine
Bak bak. ArtistSağol canım olabilir:)
Kendinden çok emin zaten gülüşünü herkes çok beğeniyor.Pınar beyaz çıkınca anne beni gülerken çekersin kesin 1. oluruz diyordu