Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımBak bak. Artist maşallah
Boş evlerden birine yollarızOnlarada bulaştırır
Ben öncekilere nazaran çok fark gördümBen kim ilerlemek kim asddgahanff
İlk sunumu atayım şuraya Ben gelişimi görüyorum ,değişimi:)Ben kim ilerlemek kim asddgahanff
Sonuncuyu görün siz:)Ben öncekilere nazaran çok fark gördüm
Oylardan anlaşılmıyormu ne bekliyon acaba senBen kim ilerlemek kim asddgahanff
İşte canım sunuma bakılmadı:)Ona bende şaşırdım:)Evet ben oluyorum kendisi ❤ ama abla bu kes daha çok bekliyordum
Attı mı sanaSonuncuyu görün siz:)
Çok üzülmüş sonradan da sor patrona dedim düzeltmiş sağolsun.Çok iyi olmuş ablam
Yolla gitsinYok direk annesinin evine
Aman onlarada bişi olmasında,paşam üşüttü bence ondan ateşi çıkmıştır annesi.Yok ablam onlarda sıkıntı yok:)
Evet, bu defa sunumdan çok, hatıra canlanmasına bakıldıİşte canım sunuma bakılmadı:)Ona bende şaşırdım:)
Araştırma yap canım gece pintereste bir şeye bakıyordum ,aman öyle yerlere girdim oradan oraya Allah'ım sunumlar yıkılıyor.Aynısı olmaz belki ama zihninde değişim oluşuyor:)Ay abla valla yapıma geçince herşey bozuluyo bende ya
Aynen abla bu kes çok farklı oldu ama olsun tabi 3 arkadaşımız daha kazanacakİşte canım sunuma bakılmadı:)Ona bende şaşırdım:)
Sağolasın ablam iyi olmuş:)Çok üzülmüş sonradan da sor patrona dedim düzeltmiş sağolsun.
Yolla gitsin
Aman onlarada bişi olmasında,paşam üşüttü bence ondan ateşi çıkmıştır annesi.
Öyle canım hayırlısıAynen abla bu kes çok farklı oldu ama olsun tabi 3 arkadaşımız daha kazanacak