- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Deme deme sakınSimdi burda nasil diyimki
Nevo beni kovalar sonraDeme deme sakın
Memeyi de bıraktı ya artık uykusuda düzene girer bundan sonraIlk defa gece yatip sabah kalktim eylul hic uyanmadi şükür
Aynen abla bende kendime geleyim artık yaMemeyi de bıraktı ya artık uykusuda düzene girer bundan sonra
Ben değilimSimdi burda nasil diyimki
Gece uykusuz kalan çocuk zordur,süreklide uyanırsa meme için zor tab.Aynen abla bende kendime geleyim artık ya
Hepinizin destegiyle oldubu
Tabiki olmazmi desteginiz yeter ablaa aklimda yokkenGece uykusuz kalan çocuk zordur,süreklide uyanırsa meme için zor tab.
Faydamız dokunduysa ne mutlu bizlere
Günaydın canımGünaydın musmutlu bir hafta olması dileğiyle
Sirkeyi söylemesi çok iyi oldu,bak gördünmü sende hemen deneyip bitirdin emme işiniTabiki olmazmi desteginiz yeter ablaa aklimda yokkenNevreste Dedi hadi kalk yap sür bende biranda yaptim herkes destek oldu
Günaydın kuzum nick değişmiş çok havalı olmuşGünaydın musmutlu bir hafta olması dileğiyle
Günaydın fülüzümGünaydın canım
Günaydın ablacımGünaydın kuzum nick değişmiş çok havalı olmuş
Günaydın kuzum,niye beğenmedilermi yoksa çok fantastğk oldu aslındaGünaydın fülüzüm
Günaydın ablacımbunu diyen tek kişisin biliyormusun ablacım
Yok abla kimse beğenmediGünaydın kuzum,niye beğenmedilermi yoksa çok fantastğk oldu aslında
Fantastik evet ablaGünaydın kuzum,niye beğenmedilermi yoksa çok fantastğk oldu aslında
Günaydın canım, bu gece deniz kenarına inmedin inşallahGünaydın musmutlu bir hafta olması dileğiyle
Üzdülermi seni şimdi,napcan peki şimdi değiştirmek istiyormusun geneYok abla kimse beğenmediüstelik gece vakti dereye indiğim için linçlediler evvagülünü
Beğenmemişsiniz ha.Fantastik evet abla
Ben sadece şok oldumÜzdülermi seni şimdi,napcan peki şimdi değiştirmek istiyormusun gene
Beğenmemişsiniz ha.