- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Beklemiyordun herhalde demiBen sadece şok oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemiyordun herhalde demiBen sadece şok oldum
Aksam erken çıktim siteden sabah şokla karsilastim hic beklemiyodumBeklemiyordun herhalde demi
Süprüz yaptı herkeseAksam erken çıktim siteden sabah şokla karsilastim hic beklemiyodum
Günaydın canım ❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız içinGünaydın canım, bu gece deniz kenarına inmedin inşallah
Abla 3 ay beklemem lazım değiştirmek için eskiye dönüş oluyormu varmı bi bilgin abla bide Evvagülünsuçune diye yapmak istedim ama olmadıÜzdülermi seni şimdi,napcan peki şimdi değiştirmek istiyormusun gene
Beğenmemişsiniz ha.
Okuyan öylede okur noktasizGünaydın canım ❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız için
Abla 3 ay beklemem lazım değiştirmek için eskiye dönüş oluyormu varmı bi bilgin abla bide Evvagülünsuçune diye yapmak istedim ama olmadı
Sana da günaydın cancagizimGünaydın cancağzım
Sana da günaydın canımGunaydin canim
Ü Ç harflerini almaz kiGünaydın canım ❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız için
Abla 3 ay beklemem lazım değiştirmek için eskiye dönüş oluyormu varmı bi bilgin abla bide Evvagülünsuçune diye yapmak istedim ama olmadı
Öyle olsa ne olacak ,anlami yine ayni kalacakÜ Ç harflerini almaz ki
Ne güzelOkuyan öylede okur noktasiz
Geçer buda geçer daha öncekiler gibi neler neler geçmediki
Demiştir cennam valla ne yazdım biliyormusun kendim istiyorumYalniz patron görünce bu ne demiştir Evva Sebep sorunca ne yazdın sahi
Değiştireceksen 3 ay süre beklemen lazım,ö ü ş ı ç gibi harfleri kullanamıyorsunda ondan,bendede aynı keleş değil keles olarak .kullanabiliyorsun.Günaydın canım ❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız için
Çok üzüldü gerçi.
İstedin, al buyur demiş o daDemiştir cennam valla ne yazdım biliyormusun kendim istiyorum
Daha ne olsun degil mi canim oyle istedi,sana neeDemiştir cennam valla ne yazdım biliyormusun kendim istiyorum
Günaydın canım,iyiyim şimdilik,sen nasılsın?Jenna16 bu arada günaydın canım nasılsın
İstedin, al buyur demiş o da
Kendim ettim kendim buldum gibi bişey oldu harbidenDaha ne olsun degil mi canim oyle istedi,sana nee
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim çok şükürGünaydın canım,iyiyim şimdilik,sen nasılsın?