- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Beklemiyordun herhalde demiBen sadece şok oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklemiyordun herhalde demiBen sadece şok oldum![]()
Aksam erken çıktim siteden sabah şokla karsilastim hic beklemiyodumBeklemiyordun herhalde demi![]()
Süprüz yaptı herkeseAksam erken çıktim siteden sabah şokla karsilastim hic beklemiyodum![]()
Günaydın canımGünaydın canım, bu gece deniz kenarına inmedin inşallah![]()
Abla 3 ay beklemem lazım değiştirmek için eskiye dönüş oluyormu varmı bi bilginÜzdülermi seni şimdi,napcan peki şimdi değiştirmek istiyormusun gene
Beğenmemişsiniz ha.
Okuyan öylede okur noktasizGünaydın canım❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız için
Abla 3 ay beklemem lazım değiştirmek için eskiye dönüş oluyormu varmı bi bilginabla bide Evvagülünsuçune diye yapmak istedim ama olmadı
![]()
Sana da günaydın cancagizimGünaydın cancağzım![]()
Sana da günaydın canımGunaydin canim![]()
Ü Ç harflerini almaz kiGünaydın canım❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız için
Abla 3 ay beklemem lazım değiştirmek için eskiye dönüş oluyormu varmı bi bilginabla bide Evvagülünsuçune diye yapmak istedim ama olmadı
![]()
Öyle olsa ne olacak ,anlami yine ayni kalacakÜ Ç harflerini almaz ki![]()
Ne güzelOkuyan öylede okur noktasiz
Geçer buda geçer daha öncekiler gibi neler neler geçmediki
Demiştir cennam valla
Değiştireceksen 3 ay süre beklemen lazım,ö ü ş ı ç gibi harfleri kullanamıyorsunda ondan,bendede aynı keleş değil keles olarak .kullanabiliyorsun.Günaydın canım❤ yok artık düşünmüyorum kursağımda bıraktığınız için
![]()
Çok üzüldü gerçi.
İstedin, al buyur demiş o daDemiştir cennam vallane yazdım biliyormusun kendim istiyorum
![]()
Daha ne olsun degil miDemiştir cennam vallane yazdım biliyormusun kendim istiyorum
![]()
Günaydın canım,iyiyim şimdilik,sen nasılsın?
İstedin, al buyur demiş o da![]()
Kendim ettim kendim buldum gibi bişey oldu harbidenDaha ne olsun degil micanim oyle istedi,sana nee
![]()
Allah iyilik versin canım benimGünaydın canım,iyiyim şimdilik,sen nasılsın?![]()