O peynirler itina ile karşılarında yenecekAhshahhah ilk gönderdiğimde bu kadar oy geleceğini beklemiyordum. Nevreste Hanımcığım mesajda “olsun, sizinki de güzel.’’ deyince teselli olarak algılamıştım. Şimdi de birincilikte gözüm yok, ilk üçe girip kazanayım modundayım. Dalga geçildi benimle. Hem kaynım hem eşim. Peynirleri yerken yüzlerine vuracağım.
Doğru ya, burada herkes ifşalı.
Etmem mi ederim tabiBana teşekkür edersin,bir dua edersin,yeter
Oy almazsan ben sana dua ederim,bir daha ki sefere al diyeEtmem mi ederim tabioy almazsam etmem ama
Yemesin,Erol Taş gibi sür ekmeğe,ye karşısındaOna yedirmesem yeridir.
Olur jenna anlaşırızOy almazsan ben sana dua ederim,bir daha ki sefere al diye
Ben en çok çizimliyi merak ediyorum. Ruh eşim olabilir kendisi. Aynı fikri kullanacaktım. Görünce pes dedim, bu kadar olur.Çok merak ettim şimdi, Salı olsun öğrenelim hangi an kime ait
İnsallah 4. Haftada kazanırsın,ben şimdiden dua edeyim sanaOlur jenna anlaşırızsenin duanla kazanırım belki, sonları süpürmekten kurtulurum
Sağol jenna ya çok tatlısınİnsallah 4. Haftada kazanırsın,ben şimdiden dua edeyim sana
Bunu da düşündüm diyeceğiniHep bulzaten oy verme
Sen niye çekiliyon, sen her türlü götürürsünmart ayı yarışmasından çekiliyorum
İlk 3 kazansa sıkıntı yokta 1 tane kazanan olunca olmuyor oSen niye çekiliyon, sen her türlü götürürsünsen dur da biz çekilelim
Sen artık şeytanın bacağını kirdin amaİlk 3 kazansa sıkıntı yokta 1 tane kazanan olunca olmuyor o
İyi geceler canımBuradan da iyi geceler o zaman bebiskolarim
İyi geceler hemsom,hosgeldinBuradan da iyi geceler o zaman bebiskolarim
Nolmus nolmus