- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.583
Pardon karlı+pastırmalı olacaktıKarlı olan fasulye canım
Onun sahibini çok iyi biliyorumPardon karlı+pastırmalı olacaktı
Kardam adamı istiyorMargaret Hale ’yi sevdim, onunla rahat dalaşırım diye düşünüp, “mavili sen ol lütfen” dedim.
Beğenmedi
Gözü yükseklerde
BecerememişO olmamış sanki
Ahsjahshahs yok valla ben bu kadar oy da beklemiyordum. İlk üçe girip eşime “Yaa, noldu?’’ diyebileyim yeter.Margaret Hale ’yi sevdim, onunla rahat dalaşırım diye düşünüp, “mavili sen ol lütfen” dedim.
Beğenmedi
Gözü yükseklerde
Jenna ya bu nasıl bir espiridirRobotunu kullan bir daha ki sefere
İlk 3 kazanıyor canımAhsjahshahs yok valla ben bu kadar oy da beklemiyordum. İlk üçe girip eşime “Yaa, noldu?’’ diyebileyim yeter.
HiçNe buldularsa
Biz kesin 1.olur diye bekliyordukAhsjahshahs yok valla ben bu kadar oy da beklemiyordum. İlk üçe girip eşime “Yaa, noldu?’’ diyebileyim yeter.
Sen bir dene,bu isler belli olmazJenna ya bu nasıl bir espiridirhiç güleceğim yoktu bi dahakine koyayım bari belki robota oy verirler
Üstüne koyJenna ya bu nasıl bir espiridirhiç güleceğim yoktu bi dahakine koyayım bari belki robota oy verirler
Doğru diyon, neye oy verdikleri belli değil zatenSen bir dene,bu isler belli olmaz
Ahshahhah ilk gönderdiğimde bu kadar oy geleceğini beklemiyordum. Nevreste Hanımcığım mesajda “olsun, sizinki de güzel.’’ deyince teselli olarak algılamıştım. Şimdi de birincilikte gözüm yok, ilk üçe girip kazanayım modundayım. Dalga geçildi benimle. Hem kaynım hem eşim. Peynirleri yerken yüzlerine vuracağım.İlk 3 kazanıyor canım
Doğru ya, burada herkes ifşalı.Onun sahibini çok iyi biliyorum
Peynirin kadar konuş dersinAhshahhah ilk gönderdiğimde bu kadar oy geleceğini beklemiyordum. Nevreste Hanımcığım mesajda “olsun, sizinki de güzel.’’ deyince teselli olarak algılamıştım. Şimdi de birincilikte gözüm yok, ilk üçe girip kazanayım modundayım. Dalga geçildi benimle. Hem kaynım hem eşim. Peynirleri yerken yüzlerine vuracağım.
Doğru ya, burada herkes ifşalı.
Bana teşekkür edersin,bir dua edersin,yeterDoğru diyon, neye oy verdikleri belli değil zaten
Çok merak ettim şimdi, Salı olsun öğrenelim hangi an kime aitAhshahhah ilk gönderdiğimde bu kadar oy geleceğini beklemiyordum. Nevreste Hanımcığım mesajda “olsun, sizinki de güzel.’’ deyince teselli olarak algılamıştım. Şimdi de birincilikte gözüm yok, ilk üçe girip kazanayım modundayım. Dalga geçildi benimle. Hem kaynım hem eşim. Peynirleri yerken yüzlerine vuracağım.
Doğru ya, burada herkes ifşalı.
Ona yedirmesem yeridir.Peynirin kadar konuş dersin