- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Ahahahha bı parlaklık sezmıstım ondanmıs megeeerBakırda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahha bı parlaklık sezmıstım ondanmıs megeeerBakırda
Atraksiyon arıyor ablası, elleşmeNeden amaa
Kazen kiblerse onu gorur sarkıyı sonraAtraksiyon arıyor ablası, elleşme
Dinlerken aklıma geldiNeden amaa
Hiçbir şey yapmaz, kalp bile atabilirKazen kiblerse onu gorur sarkıyı sonra
Hadi yaaaHiçbir şey yapmaz, kalp bile atabilir
Eşim oruç tutuyor ancak bu saat oluyor.Afiyet olsunBende balık ızgara ve salata
Çay faslına geçtim şükür
Kendi adına konuşSenle ben ne olcaz böyle tarzımız farkımız amma yine yerimizde saymisizzz
Sağolasın elticim, size de afiyet bal şeker olsunEşim oruç tutuyor ancak bu saat oluyor.Afiyet olsun
Sağol canım az kaldı yeşereceğimSağolasın elticim, size de afiyet bal şeker olsun
Niye banlasınİsabel ablaya şarkı hediye ettim, kazen ağam inşallah banlamaz beni
Geçen dr eşime sebze ağırlıklı beslen dedi. Eve dönerken söylendim, hiç sebze yemiyorsun diyeSağol canım az kaldı yeşereceğim
Nasıl yani ödül hemen mi veriliyor?Allahtan ilk hafta aldım ödülümü de rahatım yoksa şuan aglıyo olurdum
7 gündür sebze yiyoruzGeçen dr eşime sebze ağırlıklı beslen dedi. Eve dönerken söylendim, hiç sebze yemiyorsun diye
Ne dese beğenirsin
Bir gün pırasa yedi ya, yedim ya sebze dedi
1 gün, 1, 1
Bana kalsa hep yerim7 gündür sebze yiyoruz
Yok henuz odulum gelmedi 4. Haftanın tamamlanması beklenıyor herhalde ama olsun kazandım dıye oyle dedimNasıl yani ödül hemen mi veriliyor?
Eşim benimle dalga geçti fotoğraf çekerken, kazanırsam o Erol Taş kahkahalarını ona yedirmek istiyorum. Atayım önüne Pınar Beyaz’ı da sussun.
Ödül yarışma tamamlanınca gelir.Hadi en fazla 1 ay olsunNasıl yani ödül hemen mi veriliyor?
Eşim benimle dalga geçti fotoğraf çekerken, kazanırsam o Erol Taş kahkahalarını ona yedirmek istiyorum. Atayım önüne Pınar Beyaz’ı da sussun.
Yemek zorunda eli mahkumBana kalsa hep yerim
İşte, benimki nalet
Çok dişli bir rakip kazandık. Durumlar zorlaştı yineÖdül yarışma tamamlanınca gelir.Hadi en fazla 1 ay olsun
At önüneHatta sende bu cevherler varken önüne daha çok şey atarsın
Ben de şaşırdım o kadar çabuk olması mümkün değil gibi geldi zaten.Yok henuz odulum gelmedi 4. Haftanın tamamlanması beklenıyor herhalde ama olsun kazandım dıye oyle dedim