- 14 Haziran 2019
- 13.365
- 47.168
- 598
AynenBen de şaşırdım o kadar çabuk olması mümkün değil gibi geldi zaten.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBen de şaşırdım o kadar çabuk olması mümkün değil gibi geldi zaten.![]()
E ama sen fasulyeymişsin zaten, tuzun kuru.Çok dişli bir rakip kazandık. Durumlar zorlaştı yine![]()
Aynen öyle canımın içiEn alttakiler çok oy almaz deniyordu.
3 haftadır alttakiler oy alıyor![]()
Evet fasülyeyim ama bu sadece sponsorlu yarışmalar için geçerliE ama sen fasulyeymişsin zaten, tuzun kuru.![]()
Aynen senin madalya alman zorlaşıyorÇok dişli bir rakip kazandık. Durumlar zorlaştı yine![]()
Ben yıllardır hep alttayımAynen öyle canımın içi
Bir daha kızlar sana tırı vırı yapmasın,foton sonda da olsa 1.olabiliyorsun![]()
Alt üst farketmiyormus nevosum bende anladımBen yıllardır hep alttayım![]()
Karıştırma oraları nevoş yaaaAynen senin madalya alman zorlaşıyor![]()
4.hafta bittikten sonra bizim aylık yarışmalarımız var.Onda 3 defa kazananlar 1 yıl fasulye oluyorlar.E ama sen fasulyeymişsin zaten, tuzun kuru.![]()
Aynen canım hiç etkilemiyorAlt üst farketmiyormus nevosum bende anladım![]()
Bu ay şansım bol bakalım mart ayında nasıl olacakKarıştırma oraları nevoş yaaa![]()
Şöyle bir algı var ama ki çoğunluk önce yapim en üst sıralarda olim diye düşünüyor, yanlış mıyım?Alt üst farketmiyormus nevosum bende anladım![]()
Hayırlısı nevoşum :)Bu ay şansım bol bakalım mart ayında nasıl olacak![]()
Ama bak onu bu yarışmalarda göstermiş oldukŞöyle bir algı var ama ki çoğunluk önce yapim en üst sıralarda olim diye düşünüyor, yanlış mıyım?
Hosbuldum askom iyiyim, sen nasılsın?Aşkom hoş geldinNasılsın
![]()
İnşaallah olurHayırlısı nevoşum :)![]()