Senle ben ne olcaz böyle tarzımız farkımız amma yine yerimizde saymisizzzHepimizin bir tarzı var canım, anlaşılmaması mümkün değil
KahretsinAma herkes hemen seni bulduğunu yazıyor canım yaa, periyi hemen bulduk diyorlarbulunmayacak gibi değilsin
Ben bu defa yerimde saymamış olabilirimSenle ben ne olcaz böyle tarzımız farkımız amma yine yerimizde saymisizzz
Hadibeeee ciddenmi ayyy bak şimdi sen gel bakemBen bu defa yerimde saymamış olabilirim
Katılmamış da olabilirimHadibeeee ciddenmi ayyy bak şimdi sen gel bakem
Birimizin bari yüzü gülsün
YasooiKatılmamış da olabilirim
Atı alan Üsküdarı geçti periHadibeeee ciddenmi ayyy bak şimdi sen gel bakem
Birimizin bari yüzü gülsün
Atı alan Üsküdarı geçti peri
Ahh nevom ahh neden boyle oldu bukez anlamadım tersten bakıyorum ekrana yıne aynıBende şaşkınım mesela 11-12-17 nin sunumlar çok iyi ama oylar azO konuda şoktayım
Fasille oldunuz, hala gözünüz çöplükteAhh nevom ahh neden boyle oldu bukez anlamadım tersten bakıyorum ekrana yıne aynı
Bende şaşkınım açıkcasıAhh nevom ahh neden boyle oldu bukez anlamadım tersten bakıyorum ekrana yıne aynı
Yaaa fasülyede olsak içimize oturuyo be yasiFasille oldunuz, hala gözünüz çöplükte
Allahtan ilk hafta aldım ödülümü de rahatım yoksa şuan aglıyo olurdumBende şaşkınım açıkcası
Senin o sofra şahaneydi amaAllahtan ilk hafta alsım ödülümü de rahatım yoksa şuan aglıyo olurdum
Kedi her zaman ciğer yiyemiyor diye bı soz varmıydı ben uyduruyomuyum acaba suan bıyerdenSenin o sofra şahaneydi ama
Bende bendeSenin o sofra şahaneydi ama