Burda kac tahmin etCm olarak çekip atsam gorunmez gece gece 80 cmmiş
Hiç yok deme kardesim yok dedideBurda kac tahmin et
Hayatımda ilk defa başıma geldi patatesten soğudumPatates sorunluydu herhalde canım ,yoksa hiç duymadım oyle bir şey
Hiç cm ,sıfır,0,⁰Hiç yok deme kardesim yok dedide
Paşa yesin hepsiniHayatımda ilk defa başıma geldi patatesten soğudum
Allah'tan az yapmıştım
Yine sebze yedik:)Kızlarda diyetteler
Biri diyor ki anne dolapta tatlı var,kısır var onları yesekYe biz yapacağız sana karışmıyoruz
Gercekmi yaaaa ben şasirdim vallaaa yaaa bugun attigim fotonun 2misli butun gun tipi gibi yagdi 2tane kar küreme araci aralari caddeleri kürediHiç cm ,sıfır,0,⁰
O yiyor zatenPaşa yesin hepsinievet ya,ziyanlik
Attığını görmedim, ama burda hic yokGercekmi yaaaa ben şasirdim vallaaa yaaa bugun attigim fotonun 2misli butun gun tipi gibi yagdi 2tane kar küreme araci aralari caddeleri küredi
Yarasın paşamaO yiyor zatenOna buzluğa bir şeyler koydum:)
Ya ben bu sefer kafaya iyi koymuşumYarasın paşamaKeske biz de yiyebilsek,kilo almasak
İnsallah canım ,bol eksiler olsunYa ben bu sefer kafaya iyi koymuşumyemeyeceğim inşaaallah
En azından 5 kilo vereceğim:)
İnşaallah aşkomİnsallah canım ,bol eksiler olsun
Hic yok burda,o kadar uyarı yaptılar bir deEki Görüntüle 2783704
Bunun 2 kati hemsom
Amin askomİnşaallah aşkom
Bizimde öyle oluyor,ilçelerde yağıyor merkezde yok:)Hic yok burda,o kadar uyarı yaptılar bir de
Diyorum yaaa ben küçük uludagda yasiyorumHic yok burda,o kadar uyarı yaptılar bir de
Merkeze yakın mı:)Diyorum yaaa ben küçük uludagda yasiyorum
Merkeze arabayla yarim saat otobusle 45 dk canimMerkeze yakın mı:)
Geen yağışta cok tuttu,bu kadar uyarı da yoktu. Bu sefer cok uyardılar,hiç 1 cm tutmadı merkezdeBizimde öyle oluyor,ilçelerde yağıyor merkezde yok:)