- 24 Eylül 2018
- 97.107
- 292.317
Daha 24 saat geçmediPatateste çakıldım
Akşama karnabahar,brokoli ve havuç buharda pişirip yoğurt döküp yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 24 saat geçmediPatateste çakıldım
Akşama karnabahar,brokoli ve havuç buharda pişirip yoğurt döküp yedim
Öyle yapayım aşkom yoksa gelemiyoruzSoru soranın cevabini burdan verin asko
Evet canımProgestandan mi
Amin kuzumAllah sifa versin canım❤
Aynen askom,toparlayamadım kimseyiÖyle yapayım aşkom yoksa gelemiyoruz
Bir daha patates yememDaha 24 saat geçmedi
Ben cevabımı aldımÖyle yapayım aşkom yoksa gelemiyoruz
Evet canım
Amin kuzum
Bir daha bakmayalım orasıda bittiAynen askom,toparlayamadım kimseyi
Hadi insallah olur derYanındaki arkadaşa mesaj attım yarım gün çalışalım bölüşelim diye. Bakalım ne diyecek.
İyi olur aslında:)Yanındaki arkadaşa mesaj attım yarım gün çalışalım bölüşelim diye. Bakalım ne diyecek.
Inş kabul eder aysom, dikkat etkendine, doktorunla görüşmeye çalış, allah yardımcin olsunYanındaki arkadaşa mesaj attım yarım gün çalışalım bölüşelim diye. Bakalım ne diyecek.
Mecbur gelecekler buraya diyorum ben de ,ordan cevap vermeyinBir daha bakmayalım orasıda bitti
Tamam öyle yapalımMecbur gelecekler buraya diyorum ben de ,ordan cevap vermeyin
Kaynamış suda kalsa olur da,normal suda neden öyle olmuş acaba askoBir daha patates yemem
Aşkom ben dün gece pattisleri yıkadım tencereye koydum.Kızlara dedim sabah kalkınca açın dedim.Açmışlar.Patatesler neden bilmem acımsı olmuş:/
Akşamdan suyunuda koydum ama pişirmedim ondan mı bilmiyorum.Sabah bir tane yedim acımsı bir daha yiyemedim:)
Tamam öyle yapalım
Bende anlamadım:/yada patates mi sorunluydu bilemedim:)Eşim geçen hafta aldı:)Kaynamış suda kalsa olur da,normal suda neden öyle olmuş acaba asko
Cm olarak çekip atsam gorunmez gece gece 80 cmmişKar var mı hala ? E Elif_Eylul
Patates sorunluydu herhalde canım ,yoksa hiç duymadım oyle bir şeyBende anlamadım:/yada patates mi sorunluydu bilemedim:)Eşim geçen hafta aldı:)