İyiyim bende çiçeğim ancak kahvaltı yapıp geldim bendeİyiyim orikommm şuan açım amaaa naptınız be zalımlar
sen nasılsın katıldın mı yarışmaya
Oy sayısına tıklayınca çıkıyo. Ver ya oy burda güzel eğleniyolar.Ay nerden goruyorsun canim kim kime vermis? Bu arada benim bu konularla hic alakam yok bilirsin ama bu pinar beyaz yarismasinda oy vermeyeni dovuyorlar galiba. Zibilyon tane bildirim geldigi icin oyluyorum
Gecmiş olsun ablaKızlar 85 misafir var bir bardak çay verin bari ben veremiyorum sağ kolum ağrıyor iki gündür yarın doktora gideceğim
Yüzünüze kapatıyorum 3 2 1
Peki neden? Peynir yani sadece. Hani borek olsa, baska zor bir yemek olsa anlarim da peynir yani1 ay boyunca her hafta yeni sunum yapılıyor
Ondan bu bildirim olayları bitmiyor
Beybisi sana oy verdim sanki ben sensen yaz bana özeldenİyiyim bende çiçeğim ancak kahvaltı yapıp geldim bende
Veriyoz zatenOy sayısına tıklayınca çıkıyo. Ver ya oy burda güzel eğleniyolar.Hem emek de var.
Sponsorumuz öyle istediPeki neden? Peynir yani sadece. Hani borek olsa, baska zor bir yemek olsa anlarim da peynir yani
Ablan var ama fasulye14 ile 19 hayırlı olsun oyum
Nede olsa bu sefer ablam yokbu seferde pro olmassam oy vermicem
Geçmiş olsun ablacım ❤Kızlar 85 misafir var bir bardak çay verin bari ben veremiyorum sağ kolum ağrıyor iki gündür yarın doktora gideceğim
Yarışma bittiğindeKız çok merak ettim ben kime verdim yaaaa nezaman açıklanır evvagüllüm
Yok şaka şaka ben çaldırayım sen aç çok yazmasın bana merve
Teşekkür ederimGeçmiş olsun ablacım ❤
Yarışma bittiğinde
Evva bi daha baktım kesinGeçmiş olsun ablacım ❤
Yarışma bittiğinde
Cıks değill bilemesin işteEvva bi daha baktım kesinsensin yaa
Arıyom aç
Yok vallahi gel san söylemEvva bi daha baktım kesinsensin yaa
Arıyom aç
Sagolyaaa bukadar ablani tanimadigini belli ettin14 ile 19 hayırlı olsun oyum