Yarışma bitinceKime oy verdim ben peki yq nerden bilcem.
Evvagulün suçu bu işteBereket versin
Sonuna kadar haklısın ahhaahahaHaksızsam haklısın de
Üzdü. Oy verdiklerim bendim diye bana mesaj atsınYarışma bitince
Ah sendemiSonuna kadar haklısın ahhaahaha
Kızlar oyumu verdim en orijinal 19 20 ydi vallahi tektaş inşaAllah sen değilsindir kız Evvagül19 20 çok orijinaldi
EyvallahSonuna kadar haklısın ahhaahaha
Kızlar oyumu verdim en orijinal 19 20 ydi vallahi tektaş inşaAllah sen değilsindir kız Evvagül19 20 çok orijinaldi
Hemen geri dönüş sağlayalım merve hanımÜzdü. Oy verdiklerim bendim diye bana mesaj atsın
+111111Üzdü. Oy verdiklerim bendim diye bana mesaj atsın
Ah sendemi
Hizmetimizden memnun kaldıysanız 1 ila 10 arasında bir puan verip bu mesajı yanıtlayın.Hemen geri dönüş sağlayalım merve hanım
Yüzünüze kapatıyorum 3 2 1Hizmetimizden memnun kaldıysanız 1 ila 10 arasında bir puan verip bu mesajı yanıtlayın.
Ay nerden goruyorsun canim kim kime vermis? Bu arada benim bu konularla hic alakam yok bilirsin ama bu pinar beyaz yarismasinda oy vermeyeni dovuyorlar galiba. Zibilyon tane bildirim geldigi icin oyluyorum
Teşekkür ederiz18 en iyi gibi geldi sunum olarakta.
16-18e oy verdim.elinize sağlık
1 ay boyunca her hafta yeni sunum yapılıyorAy nerden goruyorsun canim kim kime vermis? Bu arada benim bu konularla hic alakam yok bilirsin ama bu pinar beyaz yarismasinda oy vermeyeni dovuyorlar galiba. Zibilyon tane bildirim geldigi icin oyluyorum
Katıldım bu kez benı bulamadın amaaİyiyim orikommm şuan açım amaaa naptınız be zalımlar
sen nasılsın katıldın mı yarışmaya
Kız çok merak ettim ben kime verdim yaaaa nezaman açıklanır evvagüllümKız amağnn hırpalama kendini bak benide üzüyorsun