- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Kendime oy verdim dedin ya kendini açık etmiş oldun yanlışmıyım?Evva Benim hangisini hazırladığım bilinmiyor ki yani oy vermeden bilemezsin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime oy verdim dedin ya kendini açık etmiş oldun yanlışmıyım?Evva Benim hangisini hazırladığım bilinmiyor ki yani oy vermeden bilemezsin .
Kendine oy vermek yasak mıydıKendime oy verdim dedin ya kendini açık etmiş oldun yanlışmıyım?
Bir günümüz vukuatsız geçmiyorOlmasa şaşardım
Buluşma yasak cısssssEvet ben de diyorum ne çok muhabbet dönüyor bu topikte. Meğer hepsi hemşehriymiş Kafkas’ın önünde de buluşurlar yakında. Beni de bekleseler bari.
Ne bileyim ben şaka yapmıstımSana yapma dedim
Şimdi sizin 13. Sofra olduğunuzu biliyoruzNasıl ifşa edeyimki oy vermeden kimse bilemez ki .
Amacınız ne anlamadımBurada sizden başka kendini açık eden olmadıNasıl ifşa edeyimki oy vermeden kimse bilemez ki .
Cok şükürBir günümüz vukuatsız geçmiyor
Oy vermeden gorulmuyor ya kım kıme oy vermıs onu dıyor arkadas evvoşumKendime oy verdim dedin ya kendini açık etmiş oldun yanlışmıyım?
Neden söylüyorsunuzki böyle söylenecekse nevreste de söylerŞimdi sizin 13. Sofra olduğunuzu biliyoruz
Tamam tamamNe bileyim ben şaka yapmıstım
Değil tabi ki, ama kendinin olduğunu söylemekKendine oy vermek yasak mıydı
Ama hepiniz öğrendinizOy vermeden gorulmuyor ya kım kıme oy vermıs onu dıyor arkadas evvoşum
Geleceksen bekleriz,Mahfel tarafına giderizEvet ben de diyorum ne çok muhabbet dönüyor bu topikte. Meğer hepsi hemşehriymiş Kafkas’ın önünde de buluşurlar yakında. Beni de bekleseler bari.
Siz kendiniz söylediniz, yoksa ben nereden bileyim, hangi sunum size aitNeden söylüyorsunuzki böyle söylenecekse nevreste de söyler
Siz söylediniz zatenNeden söylüyorsunuzki böyle söylenecekse nevreste de söyler
Evet nevoş yenı gelenler oy verecek olanlar ıcın dedı galıba bnde anlamadım olayıAma hepiniz öğrendiniz
Ben açık etmedimki siz zaten oy kullanmışsınız sorun yok ki .Oy kullanmayan bilemez.Amacınız ne anlamadımBurada sizden başka kendini açık eden olmadı
Yasak değil tabiki 2 oy hakkımız var sen ikisinden birini kendine verdiğini söyledin verdiğin diğer kişiyi tanıyorsam kendine verdiğinden otomotikmen seni buluyor oluyorumKendine oy vermek yasak mıydı
Mahfel mi? Ah kalbim...Geleceksen bekleriz,Mahfel tarafına gideriz