- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.577
Hep iyi ol canım Evet,keyfim yerine geldi benim deİyiyim canım. Antep, Bursa muhabbeti çok güzel keyif verdi sabah sabah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep iyi ol canım Evet,keyfim yerine geldi benim deİyiyim canım. Antep, Bursa muhabbeti çok güzel keyif verdi sabah sabah...
Hiç bağlantım yokBende yarı bursalı sayılırım @Nana öyle derdi
Çıkayım mıAynen ya sende gel demek istedim aslında
Tabela asayım Bursalı olmayan giremez
Olabilir,guzel fikirAynen ya sende gel demek istedim aslında
Tabela asayım Bursalı olmayan giremez
O şartlar hiç uymaz zaten
Aileniz sağlıklı olsun özlem her daim oluyor. Mutluluğunuz daim olsun.İbrahimli’de yaşıyorum, okulum da burada. Antep’te gidilecek her mekana gider gezerdim pandemiden önce. Arkadaş çevrem de var. Zaten insanlarla güzelleşiyor burada hayat. Ama yok, oralara alışan her türlü arıyor. En zoru da aile özlemi. Neyse ki eşimi seviyorum, dünyalar güzeli bir oğlum var. Şükredeyim.
Dun fazla anmayin dedim,bakin başımıza geldi yine
Hemen beğeni olarak destekler gelmiş aynı kişilerden :)Bu sizin seçiminiz nereden seçilemeyeceğine karar verdiniz:)
Fahri BursalıBende yarı bursalı sayılırım @Nana öyle derdi
olacagı belliydi zati.Dun fazla anmayin dedim,bakin başımıza geldi yine
Benım yuzumdennDun fazla anmayin dedim,bakin başımıza geldi yine
Evet ben de diyorum ne çok muhabbet dönüyor bu topikte. Meğer hepsi hemşehriymiş Kafkas’ın önünde de buluşurlar yakında. Beni de bekleseler bari.Aaaa sende mi BursalısınAman bu topiğin yarısı Bursalı zaten
Arkadaşız,birbirimizi destekliyoruz, nesi garip? Neden tartışma çıkartmaya çalışıyorsunuz?Hemen beğeni olarak destekler gelmiş aynı kişilerden :)
Bana gerek kalmadıDun fazla anmayin dedim,bakin başımıza geldi yine
Sana yapma dedimBenım yuzumdenn
Lütfen polemik yaratmayın.Kimse kimin ne olduğunu bilmiyor.Hemen beğeni olarak destekler gelmiş aynı kişilerden :)
Bana gerek kalmadı
Nasıl ifşa edeyimki oy vermeden kimse bilemez ki .Aynen kurallara aykırı bir şey yaptı kendini ifşa etti
Olmasa şaşardımolacagı belliydi zati.