- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Anlatigına bakılırsa yohsunyoğun bir şekilde 2 yaş terörüne maruz kalıyorum ne yattığımı biliyorum ne kalktığımı gün nasıl bitiyor farkına bile varamıyorum pek aktif olamıyorum
bilmem sence var mıyım?
Ne dersın kuymak mıBen özel peynircimden alıyorum
Has mohti laz kızıyım, yine de muhlama demeyiz
Bununla ilgili Rize'de bir mekanda tabela vardı ya doğru yazımı ile ilgiliMuhlama muhlama mıh degil sensin mıhbimde var ama çok taze kaşar gibi idare eder
Özleyen yüreğin sağ olsun öperim seni güzel meleğim
Sağ ol çiçeğim ama bitti bitti. Saat 12’yi geçti. Külkedisi geri döndüDoğum Günün kutlu olsun
Mıhlama da deriz, kuymak daNe dersın kuymak mı
30 oldun artıkSağ ol çiçeğim ama bitti bitti. Saat 12’yi geçti. Külkedisi geri döndü
ben de bir gün elbet bitecek umuduyla günlerimi geçiriyordum 2 dk kk keyfi yapem dedim yerle bir ettin minik sağol alkışlar sanaAnlatigına bakılırsa yohsun
Ben hangi teröre kurban olayım peki şöyle 11,5 ?
9 olduğu halde ben 10 yaşındayım diyene mi
Yoksa 3?
Evet bende onu diyorum işte seniBeni beni sosyalini
Bende hemsinliyimBen özel peynircimden alıyorum
Has mohti laz kızıyım, yine de muhlama demeyiz
Kuymak başka zaten ya 2si aynı sey değilMıhlama da deriz, kuymak da
Rize-Trabzon atışması o kuymak-mıhlama kargaşası
Çekiştir be kukrisim feda olsunEvet bende onu diyorum işte seni
Nasılsın canım
Ay işin çok zor. Allah yardımcın olsun. bıcır bıcırlardır ama çok da yorarlar insanıSağ ol sultanımm
Sınıf öğretmenliği
Yeter tamam, vurma yüzüme30 oldun artıkAramıza hoş geldin
Keyif yok canım hayatın artık onun ellerinde:)Benim kızlar 1 ay sonra 16 oğlum 11 olmak üzere ben eve onların sayesinde hapis oldum:)ben de bir gün elbet bitecek umuduyla günlerimi geçiriyordum 2 dk kk keyfi yapem dedim yerle bir ettin minik sağol alkışlar sana
İşin çok zorEvet yaaben de pek giremiyorum son zamanlarda. Şükür iyiyim ben de idare ediyorum, merkez okula geçtim eş tayini ile, başarılı çocuk, ilgili veli, aktif canlı ders bünye alışkın değil adapte olmaya çalışıyorum
İyi şükür abla senden ne haber :))Merhaba canım ne haber:)
Şükür Ablam iyilik sağlık ne olsunÖzleyen yüreğin sağ olsun öperim seni güzel meleğim
Nasılsın bitanem?
Çocuklar iyiler mi?
Kar var mı Manisa'da?
Sağlığına duaciyim.
Kız 3’e girecek beben neredeyseben de bir gün elbet bitecek umuduyla günlerimi geçiriyordum 2 dk kk keyfi yapem dedim yerle bir ettin minik sağol alkışlar sana