- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
Spor mu bende kocaman pizza yaptim yiyorum su an bi rahatsz oldumSporlarım bitti duş aldim eylulu uyuttum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor mu bende kocaman pizza yaptim yiyorum su an bi rahatsz oldumSporlarım bitti duş aldim eylulu uyuttum![]()
SendemiSpor mu bende kocaman pizza yaptim yiyorum su an bi rahatsz oldum![]()
![]()
Yürüyorum desem yalan olur. Bugün temizlik yaptım pertim çıktıSagol canim
Sen nealemdesin yurüýüs bittimi ördeklerle
Krem falanda sürse olmuyor.Milyon kez,elimi yıkıyorumHep yumusak purussuz eller hayal ettim lakin bu takinti oldugu sürece ellerimiz hep kuru kalcak abla
Disarda bembeyaz yumusak eller gorunve aha diyorm bu is yapmiyoresimin elleri benimkinden yumusak
![]()
Şu neti hallet yaGöz yaşım pıt![]()
Afiyet olsun canımSpor mu bende kocaman pizza yaptim yiyorum su an bi rahatsz oldum![]()
![]()
Bende bugun yüklendim kendime sanirim hem temizlik hem spor yarina Allah kerim çarpilcamYürüyorum desem yalan olur. Bugün temizlik yaptım pertim çıktı![]()
Ben kilo alamayanlardanim bir yildir 5 kilo almışım toplamda. Inan bu da bir dert su an korumaya calisiyorm ama spor yapmam lazm benimde göbek cikmis iyice saldim
Dikkat et kız. Spor yapıyorum diye bi yerini incitmeBende bugun yüklendim kendime sanirim hem temizlik hem spor yarina Allah kerim çarpilcam![]()
Teşekkür ederim balimAfiyet olsun canım![]()
Sende şu nickiŞu neti hallet ya![]()
Ben evden cikinca krem kullaniyorm evdeyken aslaKrem falanda sürse olmuyor.Milyon kez,elimi yıkıyorum
Ben tencereleri falanda kullanmadan yıkarımBir ara tabak,kaşık,bardaklarıda yıkıyordum.Azalttım biraz
![]()
3 ay sonraya kaldı artıkSende şu nicki![]()
Hepimizin içinde bir Safiye varmış yaBen evden cikinca krem kullaniyorm evdeyken aslaevde krem surunve biseye dokununca kik tuy kapiyor Allah im ben ne takintiliymisim anlattikca farkediyorum
![]()
Ee rahat bırakın nickimiSende şu nicki![]()
Gece deniz kenarına gidersen böyle olur evvagülEe rahat bırakın nickimi![]()
Sen bana vurdun muEe rahat bırakın nickimi![]()
Geçer inşaallah diyeceğim ama geçmiyorBen evden cikinca krem kullaniyorm evdeyken aslaevde krem surunve biseye dokununca kil tuy kapiyor Allah im ben ne takintiliymisim anlattikca farkediyorum
![]()
Ya kizma ama her gordugumde gulmeden geçemiyorumEe rahat bırakın nickimi![]()