• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Ben hamur işi yapacağım zaman mutlaka eldiven takarım canım. Hem beyaz hem de şeffaf eldivenim asla eksik olmaz mutfağımdan 🤭🤭🤭
Ben de eldivenden de hoşlanmıyorum canım ya, plastik ana malzemesi ,ne bileyim içime sinmiyor, eldivenle yoğurmak, elimi sıkı sıkı yıkayıp yaparım her şeyi 😌

Ben tırnaksız olduğum halde eldivensiz yapmam😏 siyah mutfak eldivenlerim her daim çekmecemde mevcuttur 🤣🤣
Aaa yok. Tırnaklarım kısaysa uğraşmam o kadar eldivenle filan 😂
Ben de eldivenden de hoşlanmıyorum canım ya, plastik ana malzemesi ,ne bileyim içime sinmiyor, eldivenle yoğurmak, elimi sıkı sıkı yıkayıp yaparım her şeyi 😌
Evet özellikle kokusu çok pis ama tırnaklarımı kesmediysem ve hamur işi varsa mecbur takıyorum. 🤭

Ben de çok severim, yarı uzun ,bakımlı,ojeli tırnak 💕 ama şimdi pek süremiyorum, evde ekmek yap, poğaça yap, köfte yoğur, tırnakla, ojeyle olmuyor, okullar açılınca sürmeye başlarım gene 💅😍
Baba evindeyken renk renk ojelerim vardi bi evlendim is yapinca rahatsz oluyordum su an ne uzatiyorm ne oje kullaniyorm eski elllerimden eser yok😂😂

Aaa yok. Tırnaklarım kısaysa uğraşmam o kadar eldivenle filan 😂

Evet özellikle kokusu çok pis ama tırnaklarımı kesmediysem ve hamur işi varsa mecbur takıyorum. 🤭
Ben eldivenle yoğuracaksam elime eldiven takıp, eldivenleri de bir güzel sabunla yıkıyorum, ne kadar temiz şartlarda üretildiğini bilemiyoruz ki 🤷‍♀️

Plastiğe takıntım var benim :)
Baba evindeyken renk renk ojelerim vardi bi evlendim is yapinca rahatsz oluyordum su an ne uzatiyorm ne oje kullaniyorm eski elllerimden eser yok😂😂
Hele bir de çocuk eklenince, o ellerden eser kalmıyor 🙈 eski fotoğraflarıma bakıyorum, her fotoğrafta ojelerim var, şimdi kısa tırnaklı, minnoş ellerim var 😄

Mutfakda bir is yaparken surekli ama surekli ellerimi yikiyorm ve pecete ile kuruluyorm ellerimi hani bezlerden minik tozlar bezin tuyleri ellerime bulasmasin diye benim gibi takıntılı olan var mi bu duruma ?
Ben bende rulo peçete ile silerim bezlerden tüy gelecekmıs gibi hıssedıyorum😁

Mutfakda bir is yaparken surekli ama surekli ellerimi yikiyorm ve pecete ile kuruluyorm ellerimi hani bezlerden minik tozlar bezin tuyleri ellerime bulasmasin diye benim gibi takıntılı olan var mi bu duruma ?
Ben 😄 yumurta kabuğunu dokundum, sabunla elini yıka, temiz mutfak bezine dokundum sabunla elini yıka, liste uzar gider sürekli el yıkayarak geçiyor mutfakta hayatım 🙈

Back
X