- 21 Kasım 2017
- 28.065
- 121.194
- 598
Çoheycanlı.Margaret Hale ilk mesaj düzenlendi:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoheycanlı.Margaret Hale ilk mesaj düzenlendi:)
Ben tırnaksız olduğum halde eldivensiz yapmamBen hamur işi yapacağım zaman mutlaka eldiven takarım canım. Hem beyaz hem de şeffaf eldivenim asla eksik olmaz mutfağımdan![]()
Ben de eldivenden de hoşlanmıyorum canım ya, plastik ana malzemesi ,ne bileyim içime sinmiyor, eldivenle yoğurmak, elimi sıkı sıkı yıkayıp yaparım her şeyiBen hamur işi yapacağım zaman mutlaka eldiven takarım canım. Hem beyaz hem de şeffaf eldivenim asla eksik olmaz mutfağımdan![]()
Korkunun ecele faydası yokAynen öyle şekerim:)
Ama korkup kaçarsan hep çaylak kalırsın:)
Bende öyleyim özellikle hamur yoğuracaksam :)Benim annem öyleydi, derin derin keserdi, kanatırdı bazen derin kesecek diye![]()
Hemmen bakiyorm
Başarılarının devamını dilerimKorkunun ecele faydası yokTanıştığımıza memnun oldum, çaylak dedi. Kk' ya hoş geldin
![]()
Aaa yok. Tırnaklarım kısaysa uğraşmam o kadar eldivenle filanBen tırnaksız olduğum halde eldivensiz yapmamsiyah mutfak eldivenlerim her daim çekmecemde mevcuttur
![]()
Evet özellikle kokusu çok pis ama tırnaklarımı kesmediysem ve hamur işi varsa mecbur takıyorum.Ben de eldivenden de hoşlanmıyorum canım ya, plastik ana malzemesi ,ne bileyim içime sinmiyor, eldivenle yoğurmak, elimi sıkı sıkı yıkayıp yaparım her şeyi![]()
Baba evindeyken renk renk ojelerim vardi bi evlendim is yapinca rahatsz oluyordum su an ne uzatiyorm ne oje kullaniyorm eski elllerimden eser yokBen de çok severim, yarı uzun ,bakımlı,ojeli tırnakama şimdi pek süremiyorum, evde ekmek yap, poğaça yap, köfte yoğur, tırnakla, ojeyle olmuyor, okullar açılınca sürmeye başlarım gene
![]()
Plastiğe takıntım var benim :)Ben de eldivenden de hoşlanmıyorum canım ya, plastik ana malzemesi ,ne bileyim içime sinmiyor, eldivenle yoğurmak, elimi sıkı sıkı yıkayıp yaparım her şeyi![]()
Benim babamda çok izlerdi,erkek kardeşlerimde:)Hatta çok atışırdık kardeşimle:)Gidin durumuma bakın da halime üzülün![]()
Ben eldivenle yoğuracaksam elime eldiven takıp, eldivenleri de bir güzel sabunla yıkıyorum, ne kadar temiz şartlarda üretildiğini bilemiyoruz kiAaa yok. Tırnaklarım kısaysa uğraşmam o kadar eldivenle filan
Evet özellikle kokusu çok pis ama tırnaklarımı kesmediysem ve hamur işi varsa mecbur takıyorum.![]()
Ben varım canım:/Mutfakda bir is yaparken surekli ama surekli ellerimi yikiyorm ve pecete ile kuruluyorm ellerimi hani bezlerden minik tozlar bezin tuyleri ellerime bulasmasin diye benim gibi takıntılı olan var mi bu duruma ?
Cok su harcaniyor ama elimde değilBen varım canım:/
Plastiğe takıntım var benim :)Hele bir de çocuk eklenince, o ellerden eser kalmıyorBaba evindeyken renk renk ojelerim vardi bi evlendim is yapinca rahatsz oluyordum su an ne uzatiyorm ne oje kullaniyorm eski elllerimden eser yok![]()
eski fotoğraflarıma bakıyorum, her fotoğrafta ojelerim var, şimdi kısa tırnaklı, minnoş ellerim var
![]()
Çok düşüncelisin sen yaMaksat, eksikliğini hissetmeyin![]()
Afiyet olsun
Bende sevmemBende sevmem tırnak:)
Kızlar diyor anne kökünden kesseydin
O kadar derin keserim:)
Ben bende rulo peçete ile silerim bezlerden tüy gelecekmıs gibi hıssedıyorumMutfakda bir is yaparken surekli ama surekli ellerimi yikiyorm ve pecete ile kuruluyorm ellerimi hani bezlerden minik tozlar bezin tuyleri ellerime bulasmasin diye benim gibi takıntılı olan var mi bu duruma ?
BenMutfakda bir is yaparken surekli ama surekli ellerimi yikiyorm ve pecete ile kuruluyorm ellerimi hani bezlerden minik tozlar bezin tuyleri ellerime bulasmasin diye benim gibi takıntılı olan var mi bu duruma ?