• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Ben de seninle aynıyım, ama 3 kilo aldım ben de ,havalar ısınsın , pandemi yasakları bitsin, hareketlilik artınca veririz gene inş 🙏
54 kiloydum gecen ay tarttim su an bilmiyorm gobek kismina da bisey yapamıyorum gebelik dusunuykrm diye agir kaldiramam fazla hareket edemem kalacak öyle sanirim 🤷🏼‍♀️

54 kiloydum gecen ay tarttim su an bilmiyorm gobek kismina da bisey yapamıyorum gebelik dusunuykrm diye agir kaldiramam fazla hareket edemem kalacak öyle sanirim 🤷🏼‍♀️
Ben de 53 😌 Allah sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏 fazla kilon yok senin de ama göbekte toplanınca, selülit olunca rahatsız ediyor insanı🤷‍♀️

canm ruh hastasi arkadasm bendensin :KK70: bide sari bezler hep değişiyor onlardan kisabilsem keske :KK70:
Sarı bezlerin statüsüne ulaşamadım ben daha 😂 onlar henüz bir müddet gidiyor 😂
benim eşim senin gibi. Dolaptan yoğurt çıkartır mesela, ellerini yıkar Ya da perdeleri çeker, ellerini yıkar 🤦🏻‍♀️ Ben de yıkarım ama onun kadar abartı değil. Ben daha çok mutfaktayken el yıkıyorum sürekli sürekLi sürekli 😂

Back
X