- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Gece 00:00 da açılacakHani oy veremiyor muyuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece 00:00 da açılacakHani oy veremiyor muyuz
54 kiloydum gecen ay tarttim su an bilmiyorm gobek kismina da bisey yapamıyorum gebelik dusunuykrm diye agir kaldiramam fazla hareket edemem kalacak öyle sanirimBen de seninle aynıyım, ama 3 kilo aldım ben de ,havalar ısınsın , pandemi yasakları bitsin, hareketlilik artınca veririz gene inş![]()
Ben yaptım işteVuran vurmuş sana
İyi olmuş, ohhh canıma değsin![]()
Allah o olmayan kiloni bize verse keskeBen kilo alamayanlardanim bir yildir 5 kilo almışım toplamda. Inan bu da bir dert su an korumaya calisiyorm ama spor yapmam lazm benimde göbek cikmis iyice saldim![]()
Ben de 5354 kiloydum gecen ay tarttim su an bilmiyorm gobek kismina da bisey yapamıyorum gebelik dusunuykrm diye agir kaldiramam fazla hareket edemem kalacak öyle sanirim![]()
canm ruh hastasi arkadasm bendensinMutfağımda 5 el havlusu 1 tane de büyük havlu var![]()
Yaparsın sen kurtulursun kilolarindanAllah o olmayan kiloni bize verse keske![]()
Ben yaptım işte![]()
Sorun gobek zaten aldiklarim oraya yariyorBen de 53Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
fazla kilon yok senin de ama göbekte toplanınca, selülit olunca rahatsız ediyor insanı
![]()
SormaEtraf çirozlarla doldu, her yanımız 2 gr![]()
Çıtır cirozlar![]()
Daha oncede yaptim simdide yaparimYaparsın sen kurtulursun kilolarindan![]()
Bence her kadin zayıf olacak diye bisey yok her halimizle guzeliz ❣Daha oncede yaptim simdide yaparim
Ama 50kilolari 17yasindaydim enson![]()
Züğürt tesellisi mi veriyorsun sen bizeBence her kadin zayıf olacak diye bisey yok her halimizle guzeliz ❣
AslaZüğürt tesellisi mi veriyorsun sen bize![]()
Sarı bezlerin statüsüne ulaşamadım ben dahacanm ruh hastasi arkadasm bendensinbide sari bezler hep değişiyor onlardan kisabilsem keske
![]()