Benim de öyle ,bir de gün içinde el kremi süremiyorum, işe yaramıyor, çünkü sürdükten 5 dakika sonra elimi yıkamam gerekiyor,krem de gidiyor, sadece yatmadan önce mutlaka sürüyorumBende öyleyim ondan ellerim hep kuru![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle ,bir de gün içinde el kremi süremiyorum, işe yaramıyor, çünkü sürdükten 5 dakika sonra elimi yıkamam gerekiyor,krem de gidiyor, sadece yatmadan önce mutlaka sürüyorumBende öyleyim ondan ellerim hep kuru![]()
Sende yengesi olmalısınSen bana vurdun mu
Saçlarından sürürüm![]()
Yeni seyler cikar ama gecmezGeçer inşaallah diyeceğim ama geçmiyor![]()
Zaten gülün diye yaptım ama artık gülmeyinYa kizma ama her gordugumde gulmeden geçemiyorum![]()
![]()
Yok, ben olsam olsam saf abisi olurumSende yengesi olmalısın![]()
Zaten gülün diye yaptım ama artık gülmeyin![]()
Gitmedim o deniz kenarına kıyıya vurmuşum kendimiGece deniz kenarına gidersen böyle olur evvagül![]()
Abisi mazlum adamdı. Sen saç baş girişince ben yengesi sandım, pardonYok, ben olsam olsam saf abisi olurum![]()
Kaç kişi vurduGitmedim o deniz kenarına kıyıya vurmuşum kendimi![]()
Yapma zalım yengeSen bana vurdun mu
Saçlarından sürürüm![]()
Ben de seninle aynıyım, ama 3 kilo aldım ben de ,havalar ısınsın , pandemi yasakları bitsin, hareketlilik artınca veririz gene inşBen kilo alamayanlardanim bir yildir 5 kilo almışım toplamda. Inan bu da bir dert su an korumaya calisiyorm ama spor yapmam lazm benimde göbek cikmis iyice saldim![]()
Kaç kişi vurdu![]()
Ben akşam seni yeni üye sandım. Bi baktım evvagül, şok geçirdim. Hala kabullenmiş değilimGitmedim o deniz kenarına kıyıya vurmuşum kendimi![]()
Ama tam 30 senede aynı gün GS maçının olmasu... bana haksızlıkBenim babamda çok izlerdi,erkek kardeşlerimde:)Hatta çok atışırdık kardeşimle:)
O bana inşaallah kocan çok maç izler derdi.Bende ona inşaallah hanımın yemek yapmayı bilmez derdim.Dualar ters tepti![]()
Mutfağımda 5 el havlusu 1 tane de büyük havlu varMutfakda bir is yaparken surekli ama surekli ellerimi yikiyorm ve pecete ile kuruluyorm ellerimi hani bezlerden minik tozlar bezin tuyleri ellerime bulasmasin diye benim gibi takıntılı olan var mi bu duruma ?
Alırsın tabiAma böyle yaparsan heyecandan uyuyamam
Sanki oy alcakmisim gibi![]()
12 den sonra gel canımHani oy veremiyor muyuz