- 28 Haziran 2011
- 62.302
- 156.215
- 898
Merviş ben gelirim sen.olmazsin ben olmam sen.muhabbete gelirsinBen bende rulo peçete ile silerim bezlerden tüy gelecekmıs gibi hıssedıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merviş ben gelirim sen.olmazsin ben olmam sen.muhabbete gelirsinBen bende rulo peçete ile silerim bezlerden tüy gelecekmıs gibi hıssedıyorum![]()
Aynen sosyalim yaa senin su internetin set yaptı aramızaaMerviş ben gelirim sen.olmazsin ben olmam sen.muhabbete gelirsin![]()
![]()
Göz yaşım pıtAynen sosyalim yaa senin su internetin set yaptı aramızaa![]()
Bende öyleyim ondan ellerim hep kuruBenyumurta kabuğunu dokundum, sabunla elini yıka, temiz mutfak bezine dokundum sabunla elini yıka, liste uzar gider sürekli el yıkayarak geçiyor mutfakta hayatım
![]()
Merviskooooo kendimi hasret hissediyorumÖmür torpüsü resmen![]()
![]()
Oylamayı beklemezsinSporlarım bitti duş aldim eylulu uyuttum![]()
Ben bende rulo peçete ile silerim bezlerden tüy gelecekmıs gibi hıssedıyorum![]()
Yalniz degilmisim oh beBenyumurta kabuğunu dokundum, sabunla elini yıka, temiz mutfak bezine dokundum sabunla elini yıka, liste uzar gider sürekli el yıkayarak geçiyor mutfakta hayatım
![]()
Eee giremiyosun ki dogru duzgunn sosyalimm hissedersin tabikiiiMerviskooooo kendimi hasret hissediyorum![]()
Sıhhatlar olsunSporlarım bitti duş aldim eylulu uyuttum![]()
Sagol canimSıhhatlar olsun![]()
Hep yumusak purussuz eller hayal ettim lakin bu takinti oldugu sürece ellerimiz hep kuru kalcak ablaBende öyleyim ondan ellerim hep kuru![]()
Biraz daha gideyim bari 12 de gelirimEee giremiyosun ki dogru duzgunn sosyalimm hissedersin tabikiii![]()
Ama böyle yaparsan heyecandan uyuyamamİyi uykular![]()