- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Hiç sevmemÇok severim
Eki Görüntüle 2787165

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevmemÇok severim
Eki Görüntüle 2787165
İlk gelenler hep böyle korkuyor veya abartılı buluyor.Burada 1 yıl kalınca sonra ilk gelenlere aynı tepkiyi sen veriyorsun:)Tisikkirler![]()
Beni sev, boş ver tırnaklarıHiç sevmem![]()
Seni gidi yaramaaz aynen dogru bılmısım aldım cevabımıİnşallah ama hiç yok gerçekten
Gönlünde “1.” Olduysam sıkıntı yok
EstağfurullaH aşkısımesela yüzümü hatırlamaya çalış.
İşte, orada başına ne iş geldi iseTövbe est, çok güldüm yaaane güzel kısacık nicki vardı
![]()
Çünkü çaylak olmak bunu gerektirirİlk gelenler hep böyle korkuyor veya abartılı buluyor.Burada 1 yıl kalınca sonra ilk gelenlere aynı tepkiyi sen veriyorsun:)
yani pes etmez çabalarsan bunlar sıradan gelecek:)
Seni severimBeni sev, boş ver tırnakları![]()
3 ay bekleyeceğizAma günah perisi oldu![]()
Neyse ki uzağızSeni severimama elinden yemek yemem
![]()
Aynen öyle şekerim:)Çünkü çaylak olmak bunu gerektirir![]()
![]()
Ben de çok severim, yarı uzun ,bakımlı,ojeli tırnakBeni sev, boş ver tırnakları![]()
Bende sevmem tırnak:)Seni severimama elinden yemek yemem
![]()
Başka bulur bundan iyi:)gelir mi ki
![]()
Ben hamur işi yapacağım zaman mutlaka eldiven takarım canım. Hem beyaz hem de şeffaf eldivenim asla eksik olmaz mutfağımdanBen de çok severim, yarı uzun ,bakımlı,ojeli tırnakama şimdi pek süremiyorum, evde ekmek yap, poğaça yap, köfte yoğur, tırnakla, ojeyle olmuyor, okullar açılınca sürmeye başlarım gene
![]()
PissNeyse ki uzağız![]()
Değil çok şükür
Benim annem öyleydi, derin derin keserdi, kanatırdı bazen derin kesecek diyeBende sevmem tırnak:)
Kızlar diyor anne kökünden kesseydin
O kadar derin keserim:)