- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Bu gece yiyen kim çözemedim nevo seninkiler mi yoksa benden mi bahsediyoelar kaçırdımAynen abla gece bile yiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gece yiyen kim çözemedim nevo seninkiler mi yoksa benden mi bahsediyoelar kaçırdımAynen abla gece bile yiyor
Hiç sağlıklı değil biliyon demi yedirme yani adamcağıza hazmedemez sonraAynen abla gece bile yiyor
Kocası kocasıBu gece yiyen kim çözemedim nevo seninkiler mi yoksa benden mi bahsediyoelar kaçırdım
Haaaaa yarasın enişteyeKocası kocası
Sen kimbilir neler yicenHaaaaa yarasın enişteye
Mantı yiyor enişteHaaaaa yarasın enişteye
Bitmiş canımBitmiştir inşaallah
Sabah 10 yada 11 akşam 6 canımSabah aksam saatlerin kac 11 6 gibimi yiyosun
İyi hadi gözün aydınBitmiş canım
Ozaman araya mutlaka bisey ekle ac kalma sen bilirsin ama ceviz sut meyve 1 bardak ayran yada yogury icine 1meyve dograSabah 10 yada 11 akşam 6 canım
Gözün aydın olsun ..Bitmiş canım
50den 53müSelam hanımlar diyetten konuşuyormuşsunuz,canlı derslerimi bitirdim, ufaklığı yatırdım , ben de araya gireyim dedim
Pandemi ,hareketsiz yaşam çoğumuzu etkiledi, benim hayat mottom çok ye, çok hareket et ama pandemi hareketliliği kısıtladı, evde sürekli yiyoruz, benim metabolizmam hızlı, çok hızlı yakıyorum, çok fazla acıkıp, çok yemek yiyorum, ama 50 kilodan 53 kiloya çıktım boyum 1.65, aslında çok bir kilo değil ama belli bölgelerde toplanıp, bir de selülitler çoğalınca bir kendime gelmem lazım dedim , dikkat etmeye çalışıyorum ama yemeyi çok seviyorum akşam yemeğinde ekmeği azalttım, paketli ürün yemiyordum zaten, ama ev yapımı hamur işine bayılıyorum şu pandemi bir an önce biter de, koşturmacalı normal hayatımıza döneriz inşallah
Ekmek yemeği bende kesebilsem keşke,hele hafta sonları sıcak ekmek oldumu gelde yeme işte.Selam hanımlar diyetten konuşuyormuşsunuz,canlı derslerimi bitirdim, ufaklığı yatırdım , ben de araya gireyim dedim
Pandemi ,hareketsiz yaşam çoğumuzu etkiledi, benim hayat mottom çok ye, çok hareket et ama pandemi hareketliliği kısıtladı, evde sürekli yiyoruz, benim metabolizmam hızlı, çok hızlı yakıyorum, çok fazla acıkıp, çok yemek yiyorum, ama 50 kilodan 53 kiloya çıktım boyum 1.65, aslında çok bir kilo değil ama belli bölgelerde toplanıp, bir de selülitler çoğalınca bir kendime gelmem lazım dedim , dikkat etmeye çalışıyorum ama yemeyi çok seviyorum akşam yemeğinde ekmeği azalttım, paketli ürün yemiyordum zaten, ama ev yapımı hamur işine bayılıyorum şu pandemi bir an önce biter de, koşturmacalı normal hayatımıza döneriz inşallah
Kilo olarak bakma canım yaa, yazdım ya selülitler arttı, oturunca göbek elime geliyor elime fazlalık bir şey gelince rahatsız oluyorum50den 53mü
Cok kilolusun valla cok zor gercekten yiyip yatmasakta kilo aldik bu surecte canim
Abla ben uzun zamandir beyaz ekmek yemiyorum makarna yemiyorum pirinç pilavi gecen az bisey yedim kestim aramiyorum bile ama dikkat etmeyince veremiyoruz bidaha onu anladimEkmek yemeği bende kesebilsem keşke,hele hafta sonları sıcak ekmek oldumu gelde yeme işte.
Hepimiz kilo aldık nasıl verecez diyede karakara düşünüyoruz.
Aynen tam yazdığınız gibi, bizi bu sıcak ekmekler, poğaçalar, börekler ,kekler ,pastalar böyle yapıyorEkmek yemeği bende kesebilsem keşke,hele hafta sonları sıcak ekmek oldumu gelde yeme işte.
Hepimiz kilo aldık nasıl verecez diyede karakara düşünüyoruz.
Ne yiyecez peki,pilav bizde pişer severiz makarnayla çok aram yok öyle yerim yani.Abla ben uzun zamandir beyaz ekmek yemiyorum makarna yemiyorum pirinç pilavi gecen az bisey yedim kestim aramiyorum bile ama dikkat etmeyince veremiyoruz bidaha onu anladim
Meyve yanina diyetisyen ille ya kuruyemis yada ayran süt veriyo meyve oldugu icin sekerin onunu kessin diye bence en mantikli bir ara ögun oluyo ve tok tutuyo bende 1muz 1bardak süt ictim 1 saat onceKilo olarak bakma canım yaa, yazdım ya selülitler arttı, oturunca göbek elime geliyor elime fazlalık bir şey gelince rahatsız oluyorum
10da kahvaltı yapmıştım, az önce 1 kase tarhana çorbası içtim kesmedi, ağır bir şey yemeyeyim dedim, senin yazdıklarını okudum bir muz, bir avuç çiğ kuruyemiş yedim
Beyaz ekmegi kescen ilk once ablaNe yiyecez peki,pilav bizde pişer severiz makarnayla çok aram yok öyle yerim yani.
Birde yaş durumu var bende tatlım metabolizma da normal çıktı troitte iyi geliyor gene kilolar.