- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Birde sen 3 doğum yaptın yani gene iyisin maşallahın var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde sen 3 doğum yaptın yani gene iyisin maşallahın var.
Spor yapmasaydim bu kiloyuda veremezdim tompik tompik gezerdim halaBirde sen 3 doğum yaptın yani gene iyisin maşallahın var.
Pandemi geçince bol bol hareket edip vereceğiz inşallahBir dönem 45 idim kemiklerim sayılıyordu artık o dereceydi,55 filan olsam daha da iyi olacamda.
Olamiyorum bir türlü ona kızıyorum
Umarım öyle olur,evdeyim bende dışarıda yürüyüş yapmam lazımoda yok kaldık böyle.Pandemi geçince bol bol hareket edip vereceğiz inşallah
Tamam canım sağolOzaman araya mutlaka bisey ekle ac kalma sen bilirsin ama ceviz sut meyve 1 bardak ayran yada yogury icine 1meyve dogra
Sporun çok faydası oluyor üstelik.Spor yapmasaydim bu kiloyuda veremezdim tompik tompik gezerdim hala
Aynen abla bu aralar saldim bacaklarim basladi gene kalinlasmaya ama başlasam iyi olur memede yok artik iyi olurSporun çok faydası oluyor üstelik.
Başlarsın sende havalarda düzelsin yürüyüşe bile çıkarsınAynen abla bu aralar saldim bacaklarim basladi gene kalinlasmaya ama başlasam iyi olur memede yok artik iyi olur
Hayırlı akşamlar ablacımBen kaçtım görüşmek üzere hanımlar
Hayirli aksamlar ablaBen kaçtım görüşmek üzere hanımlar
Geçmiş olsun canımNasipse evine gidecek elticim
Eşimin boynu tutulmuştu ya, doktora gittik. Boynuna iğneler yaptılar
Isınmayan ayaklarıma panduftu, market işleriydi, pazar işleriydi derken bu saat oldu. Şimdi eczaneye uğradık, benim yamuk nalet gelir gelmez eve geçeceğiz inşallah
Şarkı söylüyorum ablacımNoldu habibim
Bana yardım et ne spor yapıyorsun anlatSpor yapmasaydim bu kiloyuda veremezdim tompik tompik gezerdim hala
Eee takima gelip cee eee diyosun amaBana yardım et ne spor yapıyorsun anlat
Ozamam hadi spora baslayalim senle varmısin burda yazcazTakımlara alerjim var Nevreste bilir
Tamam olur ben sana bildiririm istersen orda da olurOzamam hadi spora baslayalim senle varmısin burda yazcaz
Hadi neler yapabiliriz onu konusalimTamam olur ben sana bildiririm istersen orda da olur