@re nerdesin kukrim kendine gel karıştırıyoruz seni merak ettim yavrukuşuValla Re ile basliyoda bende şaşırıyorum yaeski nicke donse
Kopya çektim bende çaktırmaValla Re ile basliyoda bende şaşırıyorum yaeski nicke donse
Vardır bir anlmı herhalde
İyi yapmışsın abla valla inşallah degistiriryaa ben alışamadımKopya çektim bende çaktırma
Çok merak ettim bakalım neymiş aklımdan ne geçirmiş bunu yazarkenVardır bir anlmı herhalde
Gözlerinden öperim seninde,bana gazoz içiremedin tabisiEllernden öperim ablaNe kadar terbiyeli biriyim ya allahım özenerek yaratmış mübarek
İçirmediği ne malum sjksjksjkjskYok hiçte almadım gazoz kocası içirsin
Ablalara saygım var o yüzden içirmedim sana ikram ederim onlara zorlaGözlerinden öperim seninde,bana gazoz içiremedin tabisi
İçirmediği ne malum sjksjksjkjsk
Benşmde aklımda kalmıyor hiç nickler malum yaşlı oluncaİyi yapmışsın abla valla inşallah degistiriryaa ben alışamadım
Çok merak ettim bakalım neymiş aklımdan ne geçirmiş bunu yazarken
O kadarda ağırlığımız olsun yani demi sen bana şikram et kızlara gazoz içir habibimAblalara saygım var o yüzden içirmedim sana ikram ederim onlara zorla
Yaniiii kukrimin neyi vardı da değiştirdi bu nedir yani bu nedirBenşmde aklımda kalmıyor hiç nickler malum yaşlı olunca
Kukrim acil aranıyorsun nickinin anlamı merak ediliyor
Ne güzel kukriş diyorduk kısacaYaniiii kukrimin neyi vardı da değiştirdi bu nedir yani bu nedir
Eveeet aklıma geliyorsun hep denk gelemiyoruz diye canım benim, sen de yoğunsundur Allah kolaylık versin ikimize de
Tamam ablaaa gözüne kestirdiğime ikram ediyorum nazlananlarla uğraşamam..yeni gelenleri iyi karşılıyorumO kadarda ağırlığımız olsun yani demi sen bana şikram et kızlara gazoz içir habibim
Güneşin pencereden giren ışınlarının zeminde oluşturduğu şekiller,gölgeler . "güneşin yakaladigi an" anlamına geliyorBenşmde aklımda kalmıyor hiç nickler malum yaşlı olunca
Kukrim acil aranıyorsun nickinin anlamı merak ediliyor
Zevksiz ya boşver ablaNe güzel kukriş diyorduk kısaca
Abooo geldiGüneşin pencereden giren ışınlarının zeminde oluşturduğu şekiller,gölgeler . "güneşin yakaladigi an" anlamına geliyor