- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Doğru ya dün sanki bugün çekimdi diye aklımda kalmış,izmire gittektiniz demi,sonuçlar güzel çıksın yeterki haber ver olurmu.Yok abla çekim iki hafta önce oldu da bugün ona bakacak doktor randevum 11:40 yetisebilirsek tabi yollar nasıl bilmiyorumeşimi bekliyorum
İzmir e oğlan için gidiyorduk ablam ..kendim için Manisa ya gidiyoruz çocukları anneme birakip ordan hastaneye insallajDoğru ya dün sanki bugün çekimdi diye aklımda kalmış,izmire gittektiniz demi,sonuçlar güzel çıksın yeterki haber ver olurmu.
Raporları hemen vermiyorlar bildiğim kadarıyla,umarım çıkmıştır oda.Sırt diz kalça mr ve rontgenleri bir araya getirip tedaviye geleceğiz diye umuyorum ...
Tüm kan taraması yapıldı sadece kalça mr i bekliyorduk o da çıktı ama raporu hala yok umarım boşuna gitmiş olmam
HanimKelesimiGetir
Yakınmış yetişirsin merak etme.İzmir e oğlan için gidiyorduk ablam ..kendim için Manisa ya gidiyoruz çocukları anneme birakip ordan hastaneye insallaj
Cumartesiden sonra yollarsam diğer haftaya mı kalır?O zaman cumartesiye kadar An fotoğrafınızı bana göndermiş olun:)
2.yarışmada bulunan an fotoğrafları size yardımcı olacaktır
Sandviç - Kanepeler - Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta
Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan Anlar Yarışması :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.An'ımız...www.kadinlarkulubu.com
İki hafta sonra randevu al demişti mr çeken kişi bende tam iki hafta sonraya aldım ama raporu yok elimde sadece görüntüleri çıkmışRaporları hemen vermiyorlar bildiğim kadarıyla,umarım çıkmıştır oda.
Gitmeden arayıp öğrenebilirdin raporun durumunu.İki hafta sonra randevu al demişti mr çeken kişi bende tam iki hafta sonraya aldım ama raporu yok elimde sadece görüntüleri çıkmış
Ne güzel işte abla en sevdigimKurtardın gene yemekten varya habibim
Evet biliyorum tabisiSende biliyonda kıza bilmemezliktenmi geliyon yoksa
Bende bayılırım hazır yemek buldunmu konacan hemenNe güzel işte abla en sevdigimYakın olsaydık sana da gelirdim
Abla 2 gündür yemek yapmıyorum kaynana çagırıyor benim gibi gelini var hayatından daha ne istesinBende bayılırım hazır yemek buldunmu konacan hemengel vallla başımla birlşkte
Sağol evladım iyi kandillerSelam kızlar. Kandilimiz mübarek olsunbüyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim hayırlı kandiller
Hayırlı kandillerin olsun seninde evladım gözlerinden öperimSelam kızlar. Kandilimiz mübarek olsunbüyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim hayırlı kandiller
Kayganayada gazoz ikram ediyonmu sen bakalım onu de önceAbla 2 gündür yemek yapmıyorum kaynana çagırıyor benim gibi gelini var hayatından daha ne istesinŞeker bayramında doğmuş mübarek
Yok ilgimi çekmiyorKayganayada gazoz ikram ediyonmu sen bakalım onu de önceşanslı kaygana yani