Bende iyiyim şükür canımAnna 400lerdeyım kukrimm sen ne asamadasın iyiyim bunarada sen nasılsın çiçeğimm
Dunde kobra murat izledim ay kahkalarla ızledık eşimle resmen harıkaydı o program kapısı simliymiş ya gelen belli oluyor murattan mı gelıyosun dıyolarmıs cok zekiceKobra Murat cok tatlıydıDamla degisik evet
Asiri doğal biri ,burda da çok tatlıydıDunde kobra murat izledim ay kahkalarla ızledık eşimle resmen harıkaydı o program kapısı simliymiş ya gelen belli oluyor murattan mı gelıyosun dıyolarmıs cok zekice
Eee hızlı okuyosun kukrım sende ama bıtsın artık dıye bakıyorum yaa subat gectı baska bısey okuyamadım bıde ıkı kıtap bırden okuyamıyorum benBende iyiyim şükür canımben de 203 deyim daha
Ever bıde cocuklarını sevme seklinş soyledıya sarkı soyluyomus onada cok gulduk, amaan dötü bile güüzeell falan sevıyomus yaAsiri doğal biri ,burda da çok tatlıydı
Evet evet ,cok renkliEver bıde cocuklarını sevme seklinş soyledıya sarkı soyluyomus onada cok gulduk, amaan dötü bile güüzeell falan sevıyomus ya
Aynen cennamEvet evet ,cok renkli
Aynen cennam
Ooh ohh maşallah allah arttırsın zaten 6 kişi falan fasulye dimş yine13 canım16 kesin
Evet canım bende yaparsam 7 fasulyeOoh ohh maşallah allah arttırsın zaten 6 kişi falan fasulye dimş yine
Kalabalık daha guzell gelsin herkeslerrEvet canım bende yaparsam 7 fasulye
Evet canım keşke 20 olsaKalabalık daha guzell gelsin herkeslerr
Cumartesıye daha coool gelirler bence 20 olur gibime geliyooorEvet canım keşke 20 olsa
Hadi inşaallahCumartesıye daha coool gelirler bence 20 olur gibime geliyooor