- 24 Eylül 2018
- 97.237
- 292.596
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay geçmiş olsun canımBugun kardan dolayı işe gitmeye calısırken bircok kez kayıp dustum işe ulasana kadar sonra aksam eve geldim üstümü değiştiriirken gördüm ki bıcok yerım morarmıs bacaklarımda ve ellerimde daha dün konustuk beyaz tenlıler hemen morarıyor hassas dıye hemen yasamam değişik oldu sanki
Sagol nevosum iyiki morarmayla kalmıs dıyorum sımdı ya canaga birsey olsaydı felakeeet felakeetGeçmiş olsun canım Allah korusun
Teşekkür ederim cennammAy geçmiş olsun canım
Aynen canım Allah korusunSagol nevosum iyiki morarmayla kalmıs dıyorum sımdı ya canaga birsey olsaydı felakeeet felakeet
Rica ederim canımTeşekkür ederim cennamm
Amiiin nevom yarın yıne boyle olursa ben gelmeycegım dicem bugun cok zorlandım cidden dğn izin verdiler bugun gelin dediler mahvolduk yollardaAynen canım Allah korusun
Sadakatsiz izliyorlar herhaldeBugun neden coook sessiz burası aceeebaaa
Bende youtube dan armagan caglayan röportajı actım guzel oluyor o cennamSadakatsiz izliyorlar herhalde
Öyle bir imkanın varsa gitme canımAmiiin nevom yarın yıne boyle olursa ben gelmeycegım dicem bugun cok zorlandım cidden dğn izin verdiler bugun gelin dediler mahvolduk yollarda
Aksam bıseyler planlayıp sabah onu uygulamam gerek nevosÖyle bir imkanın varsa gitme canım
Canım nasılsınKukriiiiş
O zaman yarına bir çözüm bulAksam bıseyler planlayıp sabah onu uygulamam gerek nevos
En son Damla vardi galiba,ben de seviyorum o adami,zeki insan seviyorum benBende youtube dan armagan caglayan röportajı actım guzel oluyor o cennam
Dikkat et kuzum geçmiş olsunBugun kardan dolayı işe gitmeye calısırken bircok kez kayıp dustum işe ulasana kadar sonra aksam eve geldim üstümü değiştiriirken gördüm ki bıcok yerım morarmıs bacaklarımda ve ellerimde daha dün konustuk beyaz tenlıler hemen morarıyor hassas dıye hemen yasamam değişik oldu sanki
Sagol perimmDikkat et kuzum geçmiş olsun
Anna 400lerdeyım kukrimm sen ne asamadasın iyiyim bunarada sen nasılsın çiçeğimmCanım nasılsın
Anna ne durumda
Aynen danla yı ızlıyorum suan bende xok degısık kız bu yaEn son Damla vardi galiba,ben de seviyorum o adami,zeki insan seviyorum ben
Kobra Murat cok tatlıydı Damla degisik evetAynen danla yı ızlıyorum suan bende xok degısık kız bu ya