Nevoşum gelmemis madalyanız dahaGeçmiş olsun canım
Gavrandan sonra halikokoHalikoko oldular abla
Canımcım güzel haberlerini bekliyoruz yarın çok geçmiş olsunYarın randevum yemin ederim gecmiior günler
Ablam
Anladım şimdi nevoşum sağol detaylandımAbla Pınar yarışmalarında mesela bu ay 4 yarışma var.
Herkesin 1 hakkı var.MeselaC A N O 1.de kazandı. 2. yarışmada yine ilk 3 e girdi.Hak 4.ye geçti.
Ayrıca pınarda 1 yıl içinde 2 defa kazanan 3.de hediye alamıyor..Buda son kazandığı yarışmadan sonra 1 yıl sayıyoruz.
Normal yarışmalarda 3 defa kazanma hakkı var.3 defa kazandıktan sonra en az 1 yıl sonra kazanma hakkı oluyor.Kazanırsa hak 2.ye geçer.
Ben 1.5 yıl bekledim:)
FridamNaporsunuz mariler
Sağol sosyalimKuzum minik geçmiş olsun, dikkat et kendine
Gluten iyi devam et bence kızımdada ürtiker var uzun zamandır,onu fark etmiş oda artık glutensiz onu yapıyor.Sağol sosyalim
HanimKelesimiGetir inşallah Ablam ya kendimce biseyler yapmak başarmak istiyorum gluten diyetine başladım inşallah işe yarar ot çöp ne bulsam yapiyorum hastalar şifa bulsun inşallah tedavisi olmayan bir hastalikla uğraşmak ne kadar zormuş
İnşallah güzel olacak herşey
E Elif_Eylul
İnşallah abla bazen ipleri koparip hüngür hüngür ağlıyorum bir zamanlar koştur koştur yapardım işlerimi kıymetini bilemedim o günlerin kaplumbağa hizindayim ama hala kutur kütür heryeeimGluten iyi devam et bence kızımdada ürtiker var uzun zamandır,onu fark etmiş oda artık glutensiz onu yapıyor.
Zordur minnoşum buna şükür yine tedavisi var yine,ya olmayanlar onlar çok daha zor tabi.
Geçecek bu günelrde sende eski sağlığına kavuşacaksın
Bu günümüze şükretmemiz lazım,beterin beterin var denir ya aynen o aklımıza gelsin o anda.İnşallah abla bazen ipleri koparip hüngür hüngür ağlıyorum bir zamanlar koştur koştur yapardım işlerimi kıymetini bilemedim o günlerin kaplumbağa hizindayim ama hala kutur kütür heryeeim
Bazen buna da şükür diyorum yuruyemeyenler var göremeyenler var ....şükür bin şükür
Kendini ihmal etmemek lazım ben çocukların derdine düşüp hiç gitmedim işte sonuç buBu günümüze şükretmemiz lazım,beterin beterin var denir ya aynen o aklımıza gelsin o anda.
Eskiden bende öyleydim hala da öyleyim gerçide hep hareket halinde hızlı yürüyen hızlı iş yapan .
Şu an ağrılar var ileride ne olur bilinmez tabi.
Bereketli olsun askomBizimde gece yağmış ama araba üstlerinde çatılarda varHava buz gibi
Üzüldüm cancagizim,bu kadarla gecmis olsun inşallahStresten ve üzüntüden olmuş cancağzım, kızına üzülmüş meğerse. Geçen gece ağlamış babasının yanında, konuyu hiç sormadım ya da irdelemedim.
Enişte sıkıntı yok dedi
İnşallah cancağzımÜzüldüm cancagizim,bu kadarla gecmis olsun inşallah
İnşallah cancağzım