- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Bakma sen bende hemencecik market işimi halledip geliyorum eve yoksa hep evdeyim bir yere gitmiyorum öyle.Ben kendimi değil diğer insanları korumak için çıkmıyorum:)
Benşmde hep market işi zaten yoksa genelde hep evdeyim.Valla ben ömrü hayatımda pandemideki kadar gezmedim
Ama inan planlı değil hep öyle denk geldi :)
Sonunda iş bitti yaniHiçbiri ile karşılaşmadan, attım şükür
Fındıklı un helvası olsun
Çok ilginç gerçi buradada öyle en son kaç yıl önce yağmıştı onu bile hatırlamıyorum artık.Yok abla yıllardır böyle 2-3 yıldır neredeyse hiç yok:)
2 hafta çok soğuk oldu başka olmadı:)
o kadar hazırladığıma şükretKapak görünseydi keşke
aman yaaaaa. benden uzak Allaha yakın olsun. geçen gün düşürdü beniKız progestan benim en sevdiğim ilaç
Keyfini çıkar ben çok özlüyorumkeşke arada verse dr
valla bazen ağız dolusu sövüyorum. bi rahatlama geliyorSen iyi olda kuzum geçer onlarda mutlaka,söv valla dilediğin kadar bende yapıyorum onlardan bünyeme iyi geliyor
Abla bu bizim insanlık vazifemiz:)Bakma sen bende hemencecik market işimi halledip geliyorum eve yoksa hep evdeyim bir yere gitmiyorum öyle.
Çok dikkat ediyorum yinede:))
Benşmde hep market işi zaten yoksa genelde hep evdeyim.
Sonunda iş bitti yani
Çok ilginç gerçi buradada öyle en son kaç yıl önce yağmıştı onu bile hatırlamıyorum artık.
Mevsimler değişti bide))
Evet, çöp atıldığına göre işler bitti demektir ablamBakma sen bende hemencecik market işimi halledip geliyorum eve yoksa hep evdeyim bir yere gitmiyorum öyle.
Çok dikkat ediyorum yinede:))
Benşmde hep market işi zaten yoksa genelde hep evdeyim.
Sonunda iş bitti yani
Çok ilginç gerçi buradada öyle en son kaç yıl önce yağmıştı onu bile hatırlamıyorum artık.
Mevsimler değişti bide))
Aaa ben kendimi korudum ama hepSen evde mi oturdunSiz oturmadınız ondan biz çıkamıyoruz
Bedenen rahatlıyom bende kafam dağılıyor ne sövüyom varyao kadar hazırladığıma şükret
aman yaaaaa. benden uzak Allaha yakın olsun. geçen gün düşürdü beni
valla bazen ağız dolusu sövüyorum. bi rahatlama geliyor
Benim gozum daha yukseklerde ama belli de olmazSağol canım pınar beyaza geliyor musun?
BiziAaa ben kendimi korudum ama hep
Çöp attın yani dışarlar tehlikeliEvet, çöp atıldığına göre işler bitti demektir ablam
Zaten senin oraya gelmez canım hediye koli olmayabilir.Aylık alınma olabilir.Sen hiç uğraşma Nisan'da gelirsin:)Benim gozum daha yukseklerde ama belli de olmaz
Ben hiç öyle ev gezmesi yapmadım nevoşum,valla benden değilAbla bu bizim insanlık vazifemiz:)
Yani yazın tatile gidenler yüzünden bu durumdayız:)
Ben 4 aydır anneme gitmiyorum oda gelmiyor.İnsanlar komşuculuk oynuyor:)
Düğünlere gittin sadeceBen hiç öyle ev gezmesi yapmadım nevoşum,valla benden değil
Sen benim yerime sunum yapBenim gozum daha yukseklerde ama belli de olmaz
Cibildak bacakli baci gecen oyumun birini de sana vermisimAaa ben kendimi korudum ama hep
İşte insanlara yaklaşmayınca otomatik olarak sizi de korudum :)
Guclerimizi birlestirelim diyosun yaniSen benim yerime sunum yapbana mesajla yolla ben katılayım
Ben heryerde fasulyeyimCibildak bacakli baci gecen oyumun birini de sana vermisimDaha fasulye olmadin mi sen diger yarismadan?
Mutlaka öyle nevoşum bizler ne kadar dikkat etmeye çaba gösterdikçe bazı insanlar maalesef bunun tam tersini yaptılar.Abla bu bizim insanlık vazifemiz:)
Yani yazın tatile gidenler yüzünden bu durumdayız:)
Ben 4 aydır anneme gitmiyorum oda gelmiyor.İnsanlar komşuculuk oynuyor:)
O fasulyeCibildak bacakli baci gecen oyumun birini de sana vermisimDaha fasulye olmadin mi sen diger yarismadan?