- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Iyyy herşey ortada valla eşime bazen yalan söyleyeyim derim anında anlar, insan bu kadar mı belli eder yaaaNeye bozulduğunu bile anlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyyy herşey ortada valla eşime bazen yalan söyleyeyim derim anında anlar, insan bu kadar mı belli eder yaaaNeye bozulduğunu bile anlarım
Nereye çıktım yasiNe zaman çıktın ki
Hayırlı akşamlar cümleten
Kafami sıktım yattim sadece gozlerim şişmiş agridan
Fülüzüm gelmiş vay vay geçmiş olsun canım benimSinüzit var canim siddetli tutuyo basladimi
Hayırlı akşamlar evvoşum. +18’lerde geziyorsun, buraya anCa yolun düşüyorHayırlı akşamlar cümleten
İyi akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar cümleten
Ben hamileydim ve hiçbir teknolojik cihazımız yoktu:)Halbuki ben geçen sene üye oldum
Bugün arada gidiyor:)Yaklaşık 1 saattir siteye giremedim
Canım ❤
Hayırlı akşamlar canım dayanamadım beynim bir sarsıntı geçirdiHayırlı akşamlar evvoşum. +18’lerde geziyorsun, buraya anCa yolun düşüyor
Hayırlı akşamlar kukrişim iyiyim çok şükür sen nasılsınİyi akşamlar canım nasılsın
inşallah benim de 11 yılım dolarBen hamileydim ve hiçbir teknolojik cihazımız yoktu:)
Annemlerin vardı orada üye oldum.Sonra oğlum doğunca doğum hediyesi pc aldılar:)
Sonra bir girdim.11. yılım:)
Ben gittin de, geldin sandımNereye çıktım yasi
Evet abla bi ara baya değişik şeyler olduBugün arada gidiyor:)
Okullar açılınca normal askom:)Aslında aklımda birşey var ama iste her sabah musait olamıyorum katılmak için bende kizlar
İyiyim kuzum ama yoğunum artık dersler başladı yineCanım ❤
Hayırlı akşamlar canım dayanamadım beynim bir sarsıntı geçirdi
Hayırlı akşamlar kukrişim iyiyim çok şükür sen nasılsın
Aynen aşkoOkullar açılınca normal askom:)
Hee gülüm gittim geldimBen gittin de, geldin sandım