- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Parçalalayacak geniş diyenleri@Elalis gavranı büyütmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parçalalayacak geniş diyenleri@Elalis gavranı büyütmüş
Biz bu kadar söyledik küçültmeli@Elalis gavranı büyütmüş
Tek başıma görmüş olamam yaso siz de dahil olmalısınız bunaBaşka konuyu neden burada paylaştın
SağolasınNiye yiyeyim? sizi davet etmedim ki bş şey gördüm siz de görün istedim
Tamda açtım şimdi TV denMatmazel Kukrim
Aşkom canlı dersler seni yoruyor galiba:)Tamda açtım şimdi TV den
Nasil temiz bir kalbim var ya ❤Tamda açtım şimdi TV den
Eksik kalmanıza gönlüm razı olmadıSağolasın
İyi yaptın,biz olmadan duramıyorsun değil mi:)Eksik kalmanıza gönlüm razı olmadı
Öyle canımNasil temiz bir kalbim var ya ❤
Sagol tatlı kısEksik kalmanıza gönlüm razı olmadı
Öyle canım
Sabah erken kalkıyorum ya aşko en çok o yoruyor beniAşkom canlı dersler seni yoruyor galiba:)
Ay çok fena oluyor o,robot gibiEşimin solunda oturuyorum, adam yüzüme bakıp konuşamıyor
Şimdi farkettim, boynu tutulmuş, gözleri şaşı olacak
Bugün o kadar çoktu ki, görmeseydim de olurdu kuzuİşte ben gördüm siz de görün istedim
Tek başıma görmüş olamam yaso siz de dahil olmalısınız buna
Bende bugün erken kalktım uyuyamadım.Hemde diyetteyim çok fenayımSabah erken kalkıyorum ya aşko en çok o yoruyor beni
Bende akşam uyuya kalmışım sonra yine uyandım saat dört altıya kadar oturdum sonra uyumuşum sonra dokuzda yine kalktım .Bende bugün erken kalktım uyuyamadım.Hemde diyetteyim çok fenayım
Gece yine cin gibi oluyorum
Sen bayağı kilo vermişsin sanki bugün paylaştığın resimde 18lik genç kız gibi duuryorsunBende akşam uyuya kalmışım sonra yine uyandım saat dört altıya kadar oturdum sonra uyumuşum sonra dokuzda yine kalktım .
Birazdan giderim gibi ama saçımı boyayayim diyorum Uyumazsam