- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Bir de prencessKonu sahibi hemen anneler kulübüne üye falan olmus yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de prencessKonu sahibi hemen anneler kulübüne üye falan olmus yalnız
Duramıyorumİyi yaptın,biz olmadan duramıyorsun değil mi:)
Rica ederimSagol tatlı kıs
olsun bundan da mahrum kalmaBugün o kadar çoktu ki, görmeseydim de olurdu kuzu
Ben de zaten bu yeni üye olanları hiç anlamıyorum. ben kadınlar kulübüne üye oldum neredeyse iki ay sonra filan ilk defa konu açtım, bunlar 5 dakika sonra konu açıyorlar. nereden de biliyorlarsa nereden konu açılacağını? ben iki ay uğraştım nereden konu açılıyor diyeKonu sahibi hemen anneler kulübüne üye falan olmus yalnız
Ben 6 ay avatar ekleyemedimDuramıyorum
Rica ederim
olsun bundan da mahrum kalma
Ben de zaten bu yeni üye olanları hiç anlamıyorum. ben kadınlar kulübüne üye oldum neredeyse iki ay sonra filan ilk defa konu açtım, bunlar 5 dakika sonra konu açıyorlar. nereden de biliyorlarsa nereden konu açılacağını? ben iki ay uğraştım nereden konu açılıyor diye
Safız galiba bebisimDuramıyorum
Rica ederim
Ben de zaten bu yeni üye olanları hiç anlamıyorum. ben kadınlar kulübüne üye oldum neredeyse iki ay sonra filan ilk defa konu açtım, bunlar 5 dakika sonra konu açıyorlar. nereden de biliyorlarsa nereden konu açılacağını? ben iki ay uğraştım nereden konu açılıyor diye
Bunlar maşallah çok profesyonelBen 6 ay avatar ekleyemedim
Aay teşekkür ederim aşkom beğendin mi gözlüklü halimiSen bayağı kilo vermişsin sanki bugün paylaştığın resimde 18lik genç kız gibi duuryorsun
Belki teknoloji gelişti.Bizde şimdi üye olsak anlarız:)Bunlar maşallah çok profesyonel
Çok yakışmış canımAay teşekkür ederim aşkom beğendin mi gözlüklü halimi
Sağol canımÇok yakışmış canım
Ayyy keşke nevoş beni kardeşin olarak kabul eder misin yalnız bazen ben bile kendimi çekemiyorumYa sen benim kardeşim olabilir misin çok benziyorsunuz
Nevoş anlatırdı sanaDuramıyorum
Rica ederim
Tabi ki kabul ederimAyyy keşke nevoş beni kardeşin olarak kabul eder misin yalnız bazen ben bile kendimi çekemiyorum
Çokzeldi aretimAay teşekkür ederim aşkom beğendin mi gözlüklü halimi
Bozuldugumuzu da acayip belli ederiz kahretsin ne pis huylarımız var yawTabi ki kabul ederim
Ben kardeşime çok kızarım sanada kızarım
Ben mimiklerinden bile ne düşündüğünü neye bozulduğunu anlıyorum
Neye bozulduğunu bile anlarımBozuldugumuzu da acayip belli ederiz kahretsin ne pis huylarımız var yaw
Teşekkür ederim canımÇokzeldi aretim
Halbuki ben geçen sene üye oldumBelki teknoloji gelişti.Bizde şimdi üye olsak anlarız:)
Ne zaman çıktın kiIyi akşamlar benden de beybitolar
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım