- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Yahu, millet karısına sormadan gitmezBence olmalı, yani mandal bari alabilmeliyiz
Adam birde Yasemin’e danışmayacak mısın? demiş
Benimki de, gelmesinler mi diyecek ki demiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu, millet karısına sormadan gitmezBence olmalı, yani mandal bari alabilmeliyiz
Gazozları ve ilaçları beleşe harcıyor. Satsa çoktan Dubai biletini almıştıBu kıza acil Dubai yolları
Sanki kendi hazırlayacakYahu, millet karısına sormadan gitmez
Bence de ,bize sorsa söylerdik halbukiGazozları ve ilaçları beleşe harcıyor. Satsa çoktan Dubai biletini almıştı
He vallahi işte vatana millete hizmetimi gör iyilik yapıyorum ama yaranamıyorumGazozları ve ilaçları beleşe harcıyor. Satsa çoktan Dubai biletini almıştı
Arayıp sorsa ne olur eşimi arayıp musait mi o güne demek çok mu zorYahu, millet karısına sormadan gitmez
Tatlıyla uğraşma dedi şehzade, soğuk baklava alırmışSanki kendi hazırlayacak
Lütfetmis,onu da sen acsaydin bariTatlıyla uğraşma dedi şehzade, soğuk baklava alırmış
Sanki tatlı ile bitiyor
SormazArayıp sorsa ne olur eşimi arayıp musait mi o güne demek çok mu zor
Gelmeden önce temizlikTatlıyla uğraşma dedi şehzade, soğuk baklava alırmış
Sanki tatlı ile bitiyor
Bugünün naleti benim herifLütfetmis,onu da sen acsaydin bari
Hem de baş naletBugünün naleti benim herif
Benimki isterse sormasın neler olacagını biliyor hiç sevmem ani gelecek misafire kafa dengi degilae hiç istemem bilir benim aslanımSormaz
Erkekliğine dokunur paşamın
Arı sütü-bal-polen alayım aç karınaGelmeden önce temizlik
Hazırlık
Kahve faslı
Yapılan ikramlıklar
Bulaşık
Gittikten sonra tekrar etrafımı düzenleme
pilin bitmiş olur zaten
Karışık çerez ye atom derler bizde başın içinde kuruyemiş iyi enerji verirArı sütü-bal-polen alayım aç karına
Yok canım, gelecek arkadaşları çok severim. Orada sıkıntı yok, sıkıntı benim herifin misafir konusunda bana hiç danışmamasıBenimki isterse sormasın neler olacagını biliyor hiç sevmem ani gelecek misafire kafa dengi degilae hiç istemem bilir benim aslanım
Tamam sende birşey yapma herif alsın kendi kaşındıYok canım, gelecek arkadaşları çok severim. Orada sıkıntı yok, sıkıntı benim herifin misafir konusunda bana hiç danışmaması
Simdi aynisini atacaktım