- 24 Eylül 2018
- 97.129
- 292.369
Amin askom,cümlemizeAllah iyilik versin aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin askom,cümlemizeAllah iyilik versin aşkom
Bende yazın 2 defa gittimBen arada gidiyorum ama korka korka
İyiyim canımcım sağol sen nasılsınAblacım nasılsın
Bende gitmek istiyorumda eşim yok diyorBen arada gidiyorum ama korka korka
Pekiİlk sayfada yazıyor
Ben senin gazoz icerdigin kızlara benzememBilmem ne sandım
İyiyim ablacım sağolBiraz yürüyüş yaptık.Geldim yemek hazırladım,kurabiye yaptım dinleniyorumİyiyim canımcım sağol sen nasılsın
Bende gitmek istiyorumda eşim yok diyor
Sen bana sor
Ne güzel olmuş kurabiyelerde yapılmış kesin çayda vardır sende demi ellerine sağlık olsun caanısıİyiyim ablacım sağolBiraz yürüyüş yaptık.Geldim yemek hazırladım,kurabiye yaptım dinleniyorum
Sağol ablacımNe güzel olmuş kurabiyelerde yapılmış kesin çayda vardır sende demi ellerine sağlık olsun caanısı
Iste oraya ilk sayfaya bakmaktansa sana sorayim dedim iki laf ederiz dedim ama neyseSen bana sor
Olmaz ben onsuz duramamNevreste lütfen ilk mesaja yazar mısın kocaman harflerle HABİBTELER GİREMEZ diye
Sor canım hatta numara yazayım ara konuşalım anlatayımIste oraya ilk sayfaya bakmaktansa sana sorayim dedim iki laf ederiz dedim ama neyse
Heee ver bari iki laklak edekSor canım hatta numara yazayım ara konuşalım anlatayım
Peki o zaman. Ben gideyimOlmaz ben onsuz duramam
TamamHeee ver bari iki laklak edek
Sensiz hiç duramamPeki o zaman. Ben gideyim
Dün sarmaş dolaştınızPeki o zaman vardiyalı görüşürüz o varkenn ben gelmem HAbibte
Yarın da misafirim varmış, koca kişisi kabul etmişBende nerde benim cancagizim dedim