- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
Yapmış gene bişilerYapmis sanirim
İyi akşamlar fridamIyi akşamlar güzelcikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmış gene bişilerYapmis sanirim
İyi akşamlar fridamIyi akşamlar güzelcikler
Bana da sormuyor arkadaş ama bence muhteşem olmuş, harika
Ebeew naletBu da detoks yoksa burdan çıkmamam lâzımdı
Kariyer yaptım dedin, maaşsız olur mu hiçSagol canim ne maaşı kız Allah iyiligini versin
Deget ne maasıKariyer yaptım dedin, maaşsız olur mu hiç
Harika olmuş ellerine sağlık olsun çok beğendim
Ooo güzellerden birini daha yakaladım kuş nasıl oldu beybito, sen nasılsınYapmış gene bişiler
İyi akşamlar fridam
Sağolasın canımAaaa çok guzel olmus ama eline saglik canim
Dün fotoğrafını istemişti, ondan direkt FilizCan’a sordum FridamBana da sormuyor arkadaş ama bence muhteşem olmuş, harika
Sağolasın ablacığımHarika olmuş ellerine sağlık olsun çok beğendim
Vallahanı fridam ben iyiyimde kuşum perşembe gecesi ellerimde maalesef öldüOoo güzellerden birini daha yakaladım kuş nasıl oldu beybito, sen nasılsın
Bir gün kaldı şükür bitsede rahat etsek senin içinde iyi oldu haa beş kişilik aile için harika oldu bu ,anladın senEbeew nalet
Çok güzel olmuş becerikli yasomSağolasın ablacığım
Fakirr diyet grubu, bedava çocuk işçi çalıştırıyorlar diye şikayet edelimDeget ne maası
Ellerine sağlık şahane gercekten yasi güle güle kullanSağolasın canım
Dün fotoğrafını istemişti, ondan direkt FilizCan’a sordum Fridam
Çok güzel olmuş becerikli yasom
Anladim canim anladimBir gün kaldı şükür bitsede rahat etsek senin içinde iyi oldu haa beş kişilik aile için harika oldu bu ,anladın sen
Sağolasın canımEllerine sağlık şahane gercekten yasi güle güle kullan
Heeee sikayet edelimFakirr diyet grubu, bedava çocuk işçi çalıştırıyorlar diye şikayet edelim
Yaaaa çok üzüldüm başın sağolsun ☹ insan etkisinden kurtulamıyor yaaa ,baktığın can çok başkaVallahanı fridam ben iyiyimde kuşum perşembe gecesi ellerimde maalesef öldü