- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep öyle olmuyor mu sanki.Kurunun yaninda yanacağız yine
Amin ablacım hepimiz inşallah
AcabaTamda azalmisken
Yokya abla ben dikkat ediyorum oyle şeylere bisey oluncada kızı babasina birakip gidiyorum bursaya ihtiyac olursaPazar günü motora binmişler kesin sevgiliydi bunlar.
Çıkma bencede dışarıya milletin umurunda bile değil artık.
Sonumuz hayrolsun,ustune mutasyonlu virusPazar günü motora binmişler kesin sevgiliydi bunlar.
Çıkma bencede dışarıya milletin umurunda bile değil artık.
Aynen öyle oluyorHep öyle olmuyor mu sanki.
Acaba
Canım her hafta cumartesi oylama başlıyor.Yani bu bitse bile onun oylama cumartesiNevreste oylama yarin devam etcekmi 2.ci hemen baslicakmi
Sen bunu daha once soyledinyaCanım her hafta cumartesi oylama başlıyor.Yani bu bitse bile onun oylama cumartesi
Sen ben dikkat ediyoruz da etmeyenler kul hakkına giriyorlar işte.Yokya abla ben dikkat ediyorum oyle şeylere bisey oluncada kızı babasina birakip gidiyorum bursaya ihtiyac olursa
Aynen şekercimSonumuz hayrolsun,ustune mutasyonlu virus
Ahh ahhhh neler göredeğiz daha bakalımAynen öyle oluyor
Aynen öyle sekercigimSen ben dikkat ediyoruz da etmeyenler kul hakkına giriyorlar işte.
Aynen şekercim
Ahh ahhhh neler göredeğiz daha bakalım
Askom nasılsın? NevresteCanım her hafta cumartesi oylama başlıyor.Yani bu bitse bile onun oylama cumartesi
Geçse bari bir an öncedeAynen öyle sekercigim
Bu kafayla sanmam,o kadar uzun zaman oldu ki çıkmayalı,bugun çıkınca şok oldum . Pazarda falan da aynı,taze alalım diye gidiyorum ama ,insan seliGeçse bari bir an öncede
İlk sayfada yazıyorSen bunu daha once soyledinya
Pazara 1 senedir gtmedim bende,ancak markete gidiyorum.Bu kafayla sanmam,o kadar uzun zaman oldu ki çıkmayalı,bugun çıkınca şok oldum . Pazarda falan da aynı,taze alalım diye gidiyorum ama ,insan seli
İyiyim aşkom sen nasılsınAskom nasılsın? Nevreste
Nevoşummmİlk sayfada yazıyor
Ablacım nasılsınNevoşummm
Ben de iyiyim askom cok şükürİyiyim aşkom sen nasılsın
Ben arada gidiyorum ama korka korkaPazara 1 senedir gtmedim bende,ancak markete gidiyorum.
Allah iyilik versin aşkomBen de iyiyim askom cok şükür